Vogue Elite Transportfiets kopen? Voordelig bij Voordeelfiets.nl

Vogue Elite N7 Transportfiets 28 inch

Vogue Elite N7 Damesfiets 28 inch en Vogue Elite N7 Herenfiets 28 inch is het nieuwste transportfiets model die toegevoegd is aan de elite collectie van Vogue. De Vogue Elite N7 is nu nog mooier afgewerkt dan de voorgaande modellen. Naast het mooie afwerking is de fiets ook stuk verbeterd. Hij is nu beschikbaar met 7 versnellingen in combinatie met terugtraprem. Ook staat hij nu veel stabieler op een Jumbo dubbele poot standaard. Om het comfort van de Vogue Elite N7 transportfiets nog aangenamer te maken zijn er nu nog bredere banden van CST (maat 50-622) onder de fiets gezet en een comfortabele knus zadel. Om het design helemaal af te maken zijn de velgen (dubbelwandig) in het zelfde kleur als het frame gespoten.

Vogue Elite N7 Terugtraprem vertrouwde kwaliteit

Naast de bovenstaande verbeteringen heeft de Vogue Elite transportfiets zijn oude en vertrouwde eigenschappen: Een aluminium frame, stuur, en stuurpen, een stuurslot en een veilig ART goedgekeurd AXA Solid slot. De Vogue Elite N7 damesfiets 28 inch komt in de kleuren Mat Black, Ice Blue, Black, Purple en Platinum. De Vogue Elite N7 herenfiets 28 inch komt in de kleuren Mat Black, Ice Blue en Platinum. De Vogue elite transportfiets is beschikbaar in twee framematen omdat we niet allemaal even lang zijn. De kleinste framemaat is 50 cm en is hiermee geschikt voor een lichaamslengte van 159 tot 176 cm en de framemaat 57 cm is geschikt voor een lichaamslengte van 174 tot 192 cm.

Montage

Deze fiets wordt standaard 85% afgemonteerd geleverd. Kies voor gemak en laat uw fiets voor slechts 49,00 euro rijklaar afleveren! De fiets wordt dan op een door u gewenst moment 100% rijklaar geleverd.