Gratis verzending en snelle levering
14 dagen bedenktijd
Achteraf of in termijnen betalen met Klarna
Gratis verzending en snelle levering

Filters

Tot
Terug naar boven

Elektrische Vouwfietsen

9 producten

Elektrische vouwfietsen

Met een elektrische vouwfiets kun je jezelf snel verplaatsen én de fiets is gemakkelijk mee te nemen. Ideaal voor mensen die gedeeltelijk naar hun werk reizen dus! Een vouwfiets kun je eenvoudig meenemen in de trein of bus en vanaf het station kun je je daarna verplaatsen per fiets. Voordeelfiets verkoopt diverse elektrische vouwfietsen van merken zoals Vogue en Altec.

Door de kleine wielen van een vouwfiets moet je relatief hard trappen om tempo te maken. Met een elektrische vouwfiets wordt dit een stuk makkelijker, omdat je vooruit komt zonder harder te hoeven trappen.

Goedkope elektrische vouwfietsen

De prijzen van onze elektrische vouwfietsen variëren tussen de €929 en €1.399. De prijsverschillen komen voort uit de verschillende merken die we aanbieden en de functionaliteiten van de fietsen.

De goedkoopste vouwfietsen in ons assortiment zijn de Vogue Easy Go en Altec Comfort. Beide fietsen zijn makkelijk mee te nemen en hebben een licht gewicht. Het verschil tussen de twee fietsen zit in de aandrijving: de Vogue Easy Go wordt aangedreven door een achterwielmotor en de Altec Comfort juist door een voorwielmotor.

Typen vouwfietsen

Er bestaan diverse soorten elektrische vouwfietsen. We zien dat mensen soms op zoek zijn naar een specifieke soort vouwfiets die beschikt over bepaalde eigenschappen. Wat de beste elektrische vouwfiets voor jou is, is afhankelijk van de wensen die je hebt.

Hieronder lichten we een aantal veelgevraagde typen fietsen aan je toe

Elektrische vouwfiets lichtgewicht

Een elektrische vouwfiets is ervoor gemaakt om makkelijk vervoerd te worden. Zowel in het openbaar vervoer als in een auto. Hiervoor is het van belang dat de fiets niet te zwaar is. Onze vouwfietsen vouw je gemakkelijk op en til je zo van de ene naar de andere plek. Het gewicht van de fietsen varieert tussen de circa 23 en 26 kg. De Altec Comfort is een fiets die slechts 23 kg weegt.

Elektrische vouwfiets met lage instap

Bij reguliere fietsen wil er nog wel eens verschil in de hoogte van de trappers zitten. Men kan dat specifiek op zoek zijn naar een fiets met een lage instap. Bij onze elektrische vouwfietsen zitten de trappers door de kleine wielen van de fiets sowieso laag bij de grond. Hierdoor hebben de fietsen in principe allemaal een lage instap, waardoor je nog makkelijk kunt op- en afstappen.

Elektrische vouwfiets voor lange afstanden

De actieradius van onze elektrische vouwfietsen verschilt per fiets. De standaard actieradius is 50 tot 80 km. Natuurlijk zijn er altijd wat fietsen waarbij de accu wat minder lang mee kan, zoals elektrische vouwfiets fatbikes, die meestal een actieradius van 40 tot 70 km hebben. Binnen ons eigen assortiment is de Vogue Easy Go de vouwfiets met de grootste actieradius, namelijk 70 tot 120 km.

Elektrische vouwfiets met dikke banden

Elektrische vouwfietsen met dikke banden worden ook wel elektrisch vouwfiets fatbikes genoemd. In ons assortiment zijn dit de Troy E Fold en Diablo Fat City fietsen. Door de dikkere banden kun je makkelijker fietsen op wegen met een afwijkende ondergrond, zoals grind of modder. 

Elektrische vouwfiets 20 inch

In theorie zijn vouwfietsen leverbaar als 20 en 24 inch fietsen. Bij Voordeelfiets verkopen we enkel elektrische vouwfietsen met 20 inch formaat. Deze fietsen zijn relatief klein. Kenmerkend voor een vouwfiets dus, omdat deze erom bekend staat dat je deze makkelijk kunt tillen en vervoeren. 

Typen motor

Een elektrische vouwfiets kun je aanschaffen met verschillende soorten motoren. Zoals een elektrische vouwfiets met een achterwielmotor. Bij een dergelijke motor voel je een natuurlijke aandrijving vanuit het achterwiel. De Vogue Easy Go is een voorbeeld van een vouwfiets met achterwielaandrijving. Een elektrische vouwfiets met voorwielmotor is bijvoorbeeld de Altec Comfort. Fietsen met een voorwielmotor bieden een subtiele ondersteuning, waarbij het voelt alsof je als het ware naar voren wordt getrokken. Ten slotte zijn er nog elektrische vouwfietsen met een middenmotor, maar deze zijn een stuk prijziger en zitten niet in het aanbod van Voordeelfiets.

Elektrische vouwfiets kopen bij Voordeelfiets

Ben je erover uit dat je een elektrische vouwfiets wilt kopen van Voordeelfiets? Profiteer van onze vele voordelen, zoals onze uitstekende service en het feit dat de fietsen 100% rijklaar geleverd worden. De fietsen worden bij ons getest en volledig gemonteerd. Hierdoor weten we zeker dat je bij ontvangst direct kunt opstappen en wegfietsen. Ben je op zoek naar advies voor het kiezen van de juiste e-bike vouwfiets? Bel of mail ons dan en we kijken graag met je mee.

Terug naar boven
© 2024 Voordeelfiets.nl, realisatie door 050mediaContactPrivacybeleid