Elektrische vouwfiets kopen? Voordelig bij Voordeelfiets

Elektrische vouwfiets kopen

Af en toe heeft u tijdens uw fietstocht een duwtje in de rug nodig, ook op de vouwfiets. Harde wind, steile heuvels en vermoeidheid zijn drie verschijnselen waarmee u te maken kunt krijgen wanneer u aan het fietsen bent op uw vouwfiets. Elektrische vouwfietsen zijn voorzien van een handige motor die uw trapbeurten ondersteunen.

Elektrische vouwfiets voordelig

Trapondersteuning is een voordeel voor mensen die vaak in de wind fietsen, dagelijks lange afstanden maken of last hebben van pijnlijke spieren en gewrichten. Elektrische vouwfietsen met hetzelfde gemak gebruiksklaar te maken als de motorloze varianten. Bij Voordeelfiets vindt u onder andere elektrische vouwfietsen van merken als Dahon en Popal. Vouwfietsmerken die enorm populair zijn.

Dahon Ciao Ei7 Elektrische vouwfiets

De Dahon Ciao Ei7 is de vouwfiets die je altijd al wilde hebben. Licht, makkelijk op te vouwen en je fietst altijd met de wind in de rug. De TranzX-accu zit achterop, direct onder de bagagedrager en de motor zit in het voorwiel. Dit zorgt voor een mooie gewichtsverdeling en een heerlijk soepele rit. De elektrische vouwfiets van Dahon is eenvoudig op te vouwen en blijft goed dicht zitten dankzij een magneet in de as bij het voorwiel.

Popal E-Folt 2.0 Elektrische vouwfiets

De Popal E-Folt is een nieuwe generatie vouwfiets. Deze elektrische vouwfiets is voorzien van 20" banden, Shimano Altus 7 versnellingen en V-brakes. Uiteraard kan je hem lekker klein opvouwen zodat hij mee kan in de trein of op vakantie. Met de Panasonic accu (36V 10.2 Ah) drijft een 250W borstelloze motor aan. Op het display is af te lezen hoeveel capaciteit de accu heeft, de ondersteuning van de motor en de snelheid die je rijdt. Ook doe je je koplamp er mee aan. Deze e-vouwfiets is ideaal voor woon-trein-werkverkeer, voor op vakantie of de boot. De E-Folt meet ingeklapt 85x40 cm en is 65 cm hoog.