Gratis verzending en snelle levering
14 dagen bedenktijd
Achteraf of in termijnen betalen met Klarna
Gratis verzending en snelle levering

De voordelen van Voordeelfiets.nl

  • Webshop en echte winkel, kijk online of kom langs in onze winkel!
  • Deskundig advies, wij helpen u graag verder!
  • Snelle levering!
  • Geen extra kosten bij problemen binnen de garantie!
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed is geld terug!

Over Voordeelfiets.nl

Kwaliteit, service en een persoonlijke benadering dat is Voordeelfiets.nl!

Voordeelfiets.nl heeft voor iedereen een passende en betaalbare fiets! Lage prijzen met de juiste kwaliteit fietsen. In onze webshop vind je fietsen van onder andere Vogue, Troy, VanDijck, Popal, Supersuper, Cangoo, BSP, Altec, Bimas en Avalon. Fietsen voor kinderen en volwassen in alle soorten en maten. Kijk op onze productpagina's voor het complete assortiment.

Webshop en echte winkel

De winkel van Voordeelfiets is gevestigd in Menaam nabij Leeuwarden aan de A31.

Klik hier om de actuele openingstijden te bekijken.

Wilt u een fiets komen bekijken die u op onze website heeft gezien? Neem dan altijd eerst even contact op, niet alle modellen uit de webshop hebben wij standaard in onze showroom.

Maattabel

Het is soms lastig om te bepalen welke maat fiets je moet hebben. Hier heeft Voordeelfiets.nl een handig overzicht voor gemaakt. Dit voor zowel kinderfietsen als volwassen fietsen. Met dit overzicht vind je snel en eenvoudig de juiste maat fiets! Voor mee informatie zie onze Maattabel pagina.

Montage

Voordeelfiets levert gewone fietsen standaard 85% of 95% afgemonteerd in doos. U kunt ervoor kiezen om de fiets 100% rijklaar te laten bezorgen. Wanneer u de fiets 85% of 95% afgemonteerd thuisbezorgd krijgt moet u zelf nog een aantal montagehandelingen verrichten. Voor meer informatie over de montage en digitale montagehandleidingen zie onze pagina Montage.

Elektrische fietsen worden altijd 100% rijklaar geleverd. Dit betekent dat onze monteurs de fiets eerst volledig monteren en nalopen voordat de fiets aan u wordt geleverd. Tijdens deze controle worden de versnellingen en de remmen afgesteld, worden de spaken gespannen en wordt er een kleine proefrit op de fiets gemaakt, zodat wij er zeker van zijn dat uw fiets 100% in orde is. Eventuele accessoires worden gelijk gemonteerd op uw fiets, zodat uw nieuwe fiets compleet wordt geleverd.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Voor meer informatie zie onze pagina Retourneren.

Garantie

Voordeelfiets.nl levert al sinds 2015 fietsen aan tevreden klanten in Nederland en België. Op iedere fiets ontvangt u als klant 2 jaar garantie. Lees meer over onze garantierichtlijnen, werkwijze en het benodigde onderhoud aan uw fiets om de garantie te behouden.

De door Voordeelfiets.nl gehanteerde termijnen en voorwaarden zijn een minimum en gelden onverminderd als de wettelijke regels aangaande garantie en conformiteit. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat u er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Voor meer informatie zie onze pagina Garantie.

Onderhoud

Iedere fiets heeft regelmatig onderhoud nodig. Goed onderhoud draagt eraan bij dat onnodige hoge reparatiekosten voor u, als gevolg van slecht of geen onderhoud, worden voorkomen. Onder ‘op een gedegen manier te zijn onderhouden’ verstaan wij dat u de fiets als eigenaar in eerste instantie drie maanden na aankoop en daarna mimimaal één keer per jaar een onderhoudsbeurt dient te laten geven door een fietsspecialist en hiervan bewijs kan overleggen wanneer u beroep maakt op de garantie. Voor meer informatie zie onze pagina Onderhoud

Contact

Heeft u vragen neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch, per mail of via het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag!

Voordeelfiets B.V.
De Stapel 6
9036VN  Menaam

info@voordeelfiets.nl

T  0518 - 419 100

Kvk: 89706676
BTW nr.: NL865070829B01
IBAN: NL13INGB0006658448

© 2023 Voordeelfiets.nl, realisatie door 050mediaContactPrivacybeleid