Over Voordeelfiets.nl

De voordelen van Voordeelfiets op een rijtje

  • Gratis thuisbezorgd - gegarandeerd binnen vijf dagen
  • 14 dagen bedenktijd - niet tevreden = geld terug
  • Laagste prijs garantie - ergens anders goedkoper? Wij betalen het verschil!
  • Veilig en gemakkelijk betalen - Ideal of vooruitbetaling

 

Over Voordeelfiets.nl

Voordeelfiets.nl heeft voor iedereen een passende en betaalbare fiets! Lage prijzen met de juiste kwaliteit fietsen. In onze webshop vind je fietsen van de merken Volare, Popal, Mulino en Yipeeh. Fietsen voor kinderen en volwassen in alle soorten en maten. Kijk op onze productpagina's voor het complete assortiment.

 

Hoe vind ik de juiste maat fiets?

Het is soms lastig om te bepalen welke maat fiets je moet hebben. Hier heeft Voordeelfiets.nl een handig overzicht voor gemaakt. Met dit overzicht vind je snel en eenvoudig de juiste maat fiets!

 

Niet goed geld terug!

Bent u niet tevreden? Binnen 14 dagen mag u de fiets zonder reden van opgaaf retourneren. U krijgt dan uiteraard het volledige aankoopbedrag van ons terug. Voordeelfiets.nl gaat voor tevreden klanten. Kwaliteit en service staan hierbij voorop. Voordeelfiets.nl is aangesloten bij de stichting WebwinkelKeur. Deze stichting controleert Voordeelfiets.nl aan de door WebWinkelkeur opgestelde eissen. Daarbij kunnen klanten ervaringen met Voordeelfiets.nl delen op de website van Webwinkelkeur. Wat is uw ervaring met Voordeelfiets.nl?

 

Vragen?

Heeft u vragen neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch, per mail of via het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag!

Voordeelfiets.nl
Ulbe van Houtenwei 2
8915JZ Leeuwarden

info@voordeelfiets.nl

T  085 30 35 299

Kvk: 61402281
BTW nr.: NL854327344B01
IBAN: NL13INGB0006658448