Over Voordeelfiets.nl

De voordelen van Voordeelfiets op een rijtje

  • Veilig en gemakkelijk betalen - Ideal of vooruitbetaling
  • Gratis verzending boven de € 50,00 - gegarandeerd binnen vijf werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd - niet tevreden = geld terug

 

Over Voordeelfiets.nl

Kwaliteit, service en een persoonlijke benadering!

Voordeelfiets.nl gaat voor tevreden klanten. Kwaliteit en service staan hierbij voorop! Voordeelfiets.nl heeft voor iedereen een passende en betaalbare fiets! Lage prijzen met de juiste kwaliteit fietsen. In onze webshop vind je fietsen van onder andere Volare, Popal, Vogue, Highlander, Troy, Avalon en Spirit. Fietsen voor kinderen en volwassen in alle soorten en maten. Kijk op onze productpagina's voor het complete assortiment.

 

De showroom van Voordeelfiets.nl in Menaam

De showroom van Voordeelfiets is gevestigd in Menaam (nabij Leeuwarden).

Openingstijden zijn op maandag t/m vrijdag van 09:00u tot 17:00u. Buiten deze openingstijden kunt op afspraak langskomen.

Wilt u een fiets komen bekijken die u op onze website heeft gezien? Neem dan altijd eerst even contact op, niet alle modellen uit de webshop hebben wij standaard in onze showroom.

Voordeelfiets.nl
De Stapel 6
9036VN  Menaam

 

Hoe vind ik de juiste maat fiets?

Het is soms lastig om te bepalen welke maat fiets je moet hebben. Hier heeft Voordeelfiets.nl een handig overzicht voor gemaakt. Met dit overzicht vind je snel en eenvoudig de juiste maat fiets!

 

Niet goed geld terug!

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.

Het aankoopbedrag van de fiets en/of accessoires worden volledig gecredtieerd. De servicekosten voor het rijklaar afleveren van de fiets (indien van toepassing) worden niet gecrediteerd. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en (indien redelijkerwijze mogelijk) in de originele staat en verpakking aan Voordeelfiets.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@voordeelfiets.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van u terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Garantie

Iedere fabrikant heeft eigen garantievoorwaarden. Voor deze exacte voorwaarden kun je terrecht bij de fabrikant. In de meeste gevallen zijn de garantievoorwaarden vermeld op de website van de fabrikant.

Voordeelfiets geeft in volledige garantie op de aankoop van je fiets. Dat wil zeggen dat de fiets bij levering helemaal in orde dient te zijn volgens de specificaties genoemd in onze webshop. Is er iets niet in orde? Meldt dit dan zo snel mogelijk na de constatering, bij voorkeur per e-mail ondersteund met een foto en/of filmpje. Met deze informatie kunnen wij je het snelst helpen met een oplossing.

 

Vragen?

Heeft u vragen neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch, per mail of via het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag!

Voordeelfiets.nl
De Stapel 6
9036VN  Menaam

info@voordeelfiets.nl

T  0518 - 419 100

Kvk: 61402281
BTW nr.: NL854327344B01
IBAN: NL13INGB0006658448