Gratis verzending en snelle levering
14 dagen bedenktijd
Achteraf of in termijnen betalen met Billink of Klarna
Gratis verzending en snelle levering

De voordelen van Voordeelfiets.nl

  • Webshop en echte winkel, kijk online of kom langs in onze winkel!
  • Deskundig advies, wij helpen u graag verder!
  • Snelle levering, binnen 1 tot 5 werkdagen in huis!
  • Gratis service aan huis, bij problemen binnen de garantie!
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed is geld terug!

-

Over Voordeelfiets.nl

Kwaliteit, service en een persoonlijke benadering dat is Voordeelfiets.nl!

Voordeelfiets.nl heeft voor iedereen een passende en betaalbare fiets! Lage prijzen met de juiste kwaliteit fietsen. In onze webshop vind je fietsen van onder andere BSP, Popal, Supersuper, Altec, Vogue, Bimas en Avalon. Fietsen voor kinderen en volwassen in alle soorten en maten. Kijk op onze productpagina's voor het complete assortiment.

-

Webshop en echte winkel

De winkel van Voordeelfiets is gevestigd in Menaam nabij Leeuwarden aan de A31.

Klik hier om de actuele openingstijden te bekijken.

Wilt u een fiets komen bekijken die u op onze website heeft gezien? Neem dan altijd eerst even contact op, niet alle modellen uit de webshop hebben wij standaard in onze showroom.

-

Maattabel

Het is soms lastig om te bepalen welke maat fiets je moet hebben. Hier heeft Voordeelfiets.nl een handig overzicht voor gemaakt. Dit voor zowel kinderfietsen als volwassen fietsen. Met dit overzicht vind je snel en eenvoudig de juiste maat fiets! Voor mee informatie zie onze Maattabel pagina.

-

Montage

Voordeelfiets levert fietsen standaard 85% of 95% afgemonteerd in doos. U kunt ervoor kiezen om de fiets 100% rijklaar te laten bezorgen. De fiets wordt dan op een door u gewenst moment 100% rijklaar geleverd. Wanneer u de fiets 85% of 95% afgemonteerd thuisbezorgd krijgt moet u zelf nog een aantal montagehandelingen verrichten. Voor meer informatie over de montage en digitale montagehandleidingen zie onze pagina Montage.

-

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Voor meer informatie zie onze pagina Retourneren.

-

Garantie

Voordeelfiets geeft in volledige garantie op de aankoop van je fiets. Dat wil zeggen dat de fiets bij levering helemaal in orde dient te zijn volgens de specificaties genoemd in onze webshop. Is er iets niet in orde? Meldt dit dan zo snel mogelijk na de constatering, bij voorkeur per e-mail ondersteund met een foto en/of filmpje. Met deze informatie kunnen wij je het snelst helpen met een oplossing. Voor meer informatie zie onze pagina Garantievoorwaarden.

-

Onderhoud

Om lang van je nieuwe fiets te kunnen genieten is goed onderhoud erg belangrijk. Voordeelfiets.nl adviseert na één maand het eerste onderhoud en een aantal controles uit te voeren. Daarnaast  adviseert Voordeelfiets.nl minimaal eens per drie maanden onderhoud te verrichten door de fiets goed schoon te maken en in te vetten. Goed onderhoud is niet alleen van belang voor je veiligheid maar ook voor het fietsplezier en behoud van de garantie op je fiets. Je kunt dit onderhoud door een fietsspecialist uit laten voeren maar uiteraard ook zelf doen. Bij de meest voorkomende onderhoudswerkzaamheden is het gebruik maken van een fietsspecialist niet noodzakelijk. Voor meer informatie zie onze pagina Onderhoud

-

Contact

Heeft u vragen neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch, per mail of via het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag!

Voordeelfiets.nl
De Stapel 6
9036VN  Menaam

info@voordeelfiets.nl

T  0518 - 419 100

Kvk: 61402281
BTW nr.: NL854327344B01
IBAN: NL13INGB0006658448

© 2023 Voordeelfiets.nl, realisatie door 050mediaContactPrivacybeleid