Gratis verzending en snelle levering
14 dagen bedenktijd
Achteraf of in termijnen betalen met Klarna
Gratis verzending en snelle levering

Filters

Tot
Terug naar boven

Transportfiets Dames

67 producten

Transportfiets dames kopen goedkoop

Naar je werk, boodschappen doen, de kinderen naar school brengen. De moderne vrouw heeft het tegenwoordig altijd druk. Als je nagenoeg alles op de fiets doet, heb je een fiets nodig die echt alles aan kan. Met een dames transportfiets van Voordeelfiets.nl heb je altijd een robuuste fiets te pakken die wel tegen een stootje kan. Transportfietsen voor dames hebben een kenmerkende uiterlijk door het rek voorop de fiets. Zo kan je jouw onhandige tas eenvoudig op de voordrager vervoeren. De belangrijkste kenmerken dames transportfiets zijn; de voordrager (en meestal ook een achterdrager), geschikt voor het plaatsen van een fietskrat of fietsmand, extra stevige kwaliteit, stoer uiterlijk. Kortom de ideale fiets voor het vervoeren van veel spullen met een comfortabele houding tijdens het fietsen.

Dames transportfiets voordelig bij Voordeelfiets

Hoe jong u ook bent en wat voor model uw voorkeur maar heeft, bij Voordeelfiets kunt u voordelig een dames transportfiets kopen van de hoogste kwaliteit! In ons uitgebreide assortiment transportfietsen vindt u alleen maar gloednieuwe modellen met een ruime keuze. Bovendien kunt u uw transportfiets kopen in veel verschillende kleuren! Fietst u voor de lichaamsbeweging, recreatie of wilt u zichzelf eenvoudig en snel kunnen verplaatsen? Voor alle drie deze redenen en nog veel meer kunt u bij Voordeelfiets een bijpassende dames transportfiets kopen!

100% Rijklaar

De fietsen worden standaard 85% of 95% afgemonteerd geleverd. Kies voor gemak en laat uw fiets voor slechts 49,00 euro rijklaar afleveren! De fiets wordt dan op een door u gewenst moment 100% rijklaar geleverd.

Terug naar boven
© 2023 Voordeelfiets.nl, realisatie door 050mediaContactPrivacybeleid