Gratis verzending en snelle levering
14 dagen bedenktijd
Achteraf of in termijnen betalen met Klarna
Gratis verzending en snelle levering

Filters

Tot
Terug naar boven

Moederfiets

18 producten

Wat voor moeder u ook bent en wat voor model uw voorkeur maar heeft, bij Voordeelfiets kunt u voordelig een moederfiets kopen! In ons uitgebreide assortiment vindt u een ruime keuze aan moederfietsen. Bovendien kunt u uw moederfiets kopen in welke kleur u maar wilt!

Moederfiets kopen goedkoop

Als u naar onze lage prijzen kijkt, zult u zien dat een moederfiets kopen goedkoop kan. Al onze fietsen bieden een groot fietscomfort. Zoekt u een fiets waarmee u uw kind kunt vervoeren? Dan is een moederfiets iets voor u. Deze biedt volop ruimte aan uzelf en één of twee kinderen. In ons uitgebreide accessoires aanbod heeft u de keuze uit verschillende kinderzitjes om uw kleine een veilig plekje te geven op uw fiets. U bent altijd met een moederfiets kopen goedkoop uit bij Voordeelfiets!

Moederfiets kopen voordeelfiets

Wij willen graag dat uw ervaring bij ons zo positief is dat u aan al uw familie, vrienden en kennissen vertelt dat ze voor een moederfiets kopen Voordeelfiets moeten hebben! U heeft bij ons de keuze uit diverse merken, zoals Avalon en BSP. De ruime opties op het gebied van modellen en kleuren zorgen ervoor dat er altijd een exemplaar van uw voorkeur bij zit. In het online aanbod van Voordeelfiets kunt u eenvoudig de specificaties van onze verschillende moederfietsen bekijken. Wilt u een topkwaliteit moederfiets kopen? Voordeelfiets is daarvoor dé webwinkel bij uitstek!

100% Rijklaar

De fietsen worden standaard 85% of 95% afgemonteerd geleverd. Kies voor gemak en laat uw fiets voor slechts 49,00 euro rijklaar afleveren! De fiets wordt dan op een door u gewenst moment 100% rijklaar geleverd. 

Terug naar boven
© 2023 Voordeelfiets.nl, realisatie door 050mediaContactPrivacybeleid