Gratis verzending en snelle levering
14 dagen bedenktijd
Achteraf of in termijnen betalen met Billink of Klarna
Gratis verzending en snelle levering
Tot
Terug naar boven

Jongensfiets 22 inch

Op zoek naar een 22 inch Jongensfiets ? Jongensfietsen koop je eenvoudig online bij Voordeelfiets.nl. Eenvoudig online besteld en snel geleverd! 

3 producten

Wanneer uw zoon 8 of 9 jaar is, verdient hij natuurlijk een goede jongensfiets 22 inch met een stoer design. Wij hebben een ruim assortiment in onze webwinkel aan stevige jongensfietsen die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Zo vindt u bij Voordeelfiets onder andere de kleuren blauw, groen, zwart en wit. Door dagelijks een stuk te fietsen krijgt uw zoon voldoende lichaamsbeweging en met een jongensfiets 22 inch van Voordeelfiets steelt hij de show op het schoolplein!

Jongensfiets 22 inch Popal

Een merk dat stijlvolle fietsen produceert van goede kwaliteit is Popal. Wij hebben stoere jongensfietsen van dit merk in onze webwinkel. Een jongensfiets 22 inch Popal Funjet is één van de stoerste jongensfietsen in onze webwinkel. Dit model heeft het uiterlijk van een racefiets in combinatie met mooie kleuren. De jongensfiets 22 inch Popal Black Fighter beschikt over een voordrager waar uw zoon zijn tas op kan plaatsen. Ook voor de meisjes hebben wij een ruim assortiment aan meisjesfietsen 22 inch in onze webwinkel!

Jongensfietsen 22 inch

Is uw zoon 8 of 9 jaar en heeft het een lengte van ongeveer tussen de 122 en 128 cm? Dan is één van onze jongensfietsen 22 inch ideaal voor hem! Wanneer hij al wat ouder en/of langer is raden wij u aan bij onze jongensfietsen 24 inch te kijken. Deze zijn net zoals onze jongensfietsen 22 inch in verschillende kleuren verkrijgbaar in combinatie met een stoer design. Wanneer u bij Voordeelfiets bestelt, profiteert u van scherpe prijzen én een snelle levering. Bestel jongensfietsen 22 inch bij dé online fietsenwinkel Voordeelfiets!

Terug naar boven
© 2023 Voordeelfiets.nl, realisatie door 050mediaContactPrivacybeleid