Gratis verzending en snelle levering
14 dagen bedenktijd
Achteraf of in termijnen betalen met Klarna
Gratis verzending en snelle levering

Filters

Tot
Terug naar boven

Jongensfietsen

134 producten

Jongensfietsen

Bent u op zoek naar een goede jongensfiets waarmee uw zoon veilige kilometers kan afleggen naar school, vrienden of de sportclub? Dan bent u bij Voordeelfiets aan het juiste adres, wij verkopen veell verschillende fietsen voor elke leeftijd. Bekijk direct ons assortiment en geef uw kleine jongen een cadeau om nooit te vergeten.

Jongensfiets kopen

Wij hebben een groot assortiment aan jongensfietsen in allerlei maten. De fietsen beginnen bij een jongensfiets 12 inch, deze is geschikt voor 3 tot 4 jarigen. En de grootste maat is de jongensfiets 26 inch, deze is geschikt voor 10 tot 12 jarigen. Daarna stappen de jongens over op een volwassen herenfiets 28 inch.

Stoere jongensfiets

Voor de jongens van 3 tot 6 jaar hebben wij fietsen met zijwieltjes in  veel verschillende modellen. Een sportieve fiets of een hippe transportfiets? Je vindt het bij Voordeelfiets! Jongens kunnen soms nogal ruig met hun fiets omgaan. Het overkomt uw zoon vast wel eens dat hij ergens tegenaan botst of met de fiets valt. Daarom moet een jongensfiets goed tegen een stootje kunnen zonder dat het meteen stuk gaat. Onze jongensfietsen zijn zeer betrouwbaar. Zowel de fietsen voor de allerjongsten als de fietsen voor de wat grotere jongens zijn van de beste kwaliteit. Daarbij geeft Voordeelfiets 2 jaar garantie op alle jongensfietsen.

Fietsen voor opgroeiende jongens

Kinderen zijn in de groei, dus is het handig dat fietsen verstelbaar zijn zodat jongens de fiets meerdere jaren kunnen gebruiken. Naast dat jongens in de groei zijn, verandert hun smaak ook naarmate ze ouder en volwassener worden. Daarom hebben wij voor de wat oudere jongens ook neutralere fietsen. Dit gaat dan om de jongensfiets 24 inch en de jongensfiets 26 inch. Zij kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een mat zwarte transportfiets of een wat sportiever model.

Verschillende maten jongensfietsen

Onze jongensfietsen zijn in veel verschillende maten verkrijgbaar, van de kleinsten onder ons vanaf ca. 3 jaar tot de grotere jongens tot ca. 12 jaar. Hieronder een overzicht met de wielmaten en de leeftijden, lichaamslengtes en kledingmaten die daar ongeveer bij passen:

jongensfiets 12 inch: 3 tot 4 jaar | 85 tot 100 cm | Kledingmaat 86 - 98

jongensfiets 14 inch: 4 tot 5 jaar | 95 tot 105 cm | Kledingmaat 98 - 104

jongensfiets 16 inch: 5 tot 6 jaar | 100 tot 115 cm | Kledingmaat 104 - 110

jongensfiets 18 inch: 6 tot 7 jaar | 110 tot 120 cm | Kledingmaat 110 - 116

jongensfiets 20 inch: 7 tot 8 jaar | 115 tot 125 cm | Kledingmaat 116 - 122

jongensfiets 22 inch: 8 tot 9 jaar | 125 tot 135 cm | Kledingmaat 122 - 128

jongensfiets 24 inch: 9 tot 10 jaar | 130 tot 145 cm | Kledingmaat 128 - 140

jongensfiets 26 inch: 10 tot 12 jaar | 140 tot 160 cm | Kledingmaat 140 - 164

Dit zijn de standaard maten die wij in ons assortiment hebben, alle fietsen hebben een verstelbaar zadel en stuur. Op deze manier is het mogelijk een fiets langere tijd te gebruiken.

Contact

Wilt u graag een jongensfiets kopen, maar heeft u hier meer advies over nodig of heeft u andere vragen over de  jongensfietsen of andere producten binnen het assortiment van Voordeelfiets? Dan kunt u contact met ons opnemen via de klantenservice op telefoonnummer 0518-419100. Of u kunt mailen naar info@voordeelfiets.nl. Ook kunt u langskomen in onze winkel in Menaam.

Betaalbare jongensfietsen van topmerken

Bij Voordeelfiets.nl begrijpen we dat jongens avontuurlijk zijn en een stevige fiets nodig hebben om al hun avonturen te trotseren. Daarom bieden wij een uitgebreide collectie goedkope jongensfietsen van gerenommeerde merken zoals Popal, Altec en Supersuper. Of het nu gaat om een stoere mountainbike voor ruige terreinen of een stijlvolle stadsfiets voor dagelijks gebruik, onze selectie zal zeker aan al je wensen voldoen zonder je budget te overschrijden.

Voordelige meisjesfietsen in verschillende stijlen

Voordeelfiets.nl is de ideale bestemming voor ouders die op zoek zijn naar een goedkope meisjesfiets die zowel stijlvol als betrouwbaar is. Met merken als Popal en Volare bieden wij een scala aan opties, variërend van schattige roze modellen tot trendy retro designs. Onze goedkope meisjesfietsen zijn ontworpen met het oog op comfort en veiligheid, zodat je met een gerust hart je kleine meid kunt laten genieten van haar fietstochten.

 

Terug naar boven
© 2024 Voordeelfiets.nl, realisatie door 050mediaContactPrivacybeleid