Jongensfiets 14 inch

Wanneer uw zoontje leert fietsen is dit natuurlijk een bijzondere ervaring. Met een jongensfiets 14 inch wordt dit nog leuker! Deze fiets is geschikt voor een jongen van 4 of 5 jaar oud met een lichaamslengte tussen de 95 en 105 cm. Alle 14 inch fietsen voor jongens hebben zijwieltjes en zijn voorzien van een stoer design. De zijwieltjes zorgen voor evenwicht en veiligheid, daarnaast kunt u ze met behulp van gereedschap eenvoudig vast of los koppelen. Dus ook wanneer uw kind zonder hulp kan fietsen is een jongensfiets 14 inch ten zeerste aan te raden!

Jongensfietsen 14 inch

Wij hebben een ruim assortiment jongensfietsen 14 inch met een stoer design. U heeft een grote keuze uit verschillende kleuren als rood, blauw en groen. Daarnaast zijn deze fietsen bij Voordeelfiets verkrijgbaar in verscheidene thema’s, zoals Disney Cars en Minions die het fietsen nóg leuker maken. Zo maakt uw zoontje een stoere indruk op het schoolplein! Ook voor de prinsesjes hebben wij vele verschillende meisjesfietsen 14 inch in het assortiment. En uiteraard kunt u deze net als de jongensfietsen 14 inch in verschillende kleuren en thema’s bestellen!

Jongensfiets 14 inch kopen

Bij Voordeelfiets kunt u voordelig een jongensfiets 14 inch kopen. U heeft de keuze uit verscheidene merken als Popal en Volare, die bekend staan om hun hoge kwaliteit en fraai design. Is uw zoon al wat ouder of langer? Dan kunt u ook voor een jongensfiets 16 inch kiezen! Ook deze fietsen zijn voorzien van zijwieltjes die u eenvoudig los of vast kunt koppelen. Daarnaast zijn ook de jongensfietsen van 16 inch voorzien van een leuk thema. Een jongensfiets 14 inch kopen doet u bij dé online fietsenwinkel Voordeelfiets!