Gratis verzending en snelle levering
14 dagen bedenktijd
Achteraf of in termijnen betalen met Klarna
Gratis verzending en snelle levering

Filters

Tot
Terug naar boven

Jongensfiets 14 inch

Op zoek naar een 14 inch Jongensfiets? Jongensfietsen koop je eenvoudig online bij Voordeelfiets.nl. Eenvoudig online besteld en snel geleverd! 

3 producten

Wanneer uw zoontje leert fietsen is dit natuurlijk een bijzondere ervaring. Met een jongensfiets 14 inch wordt dit nog leuker! Deze fiets is geschikt voor een jongen van 4 of 5 jaar oud met een lichaamslengte tussen de 95 en 105 cm. Alle 14 inch fietsen voor jongens hebben zijwieltjes en zijn voorzien van een stoer design. De zijwieltjes zorgen voor evenwicht en veiligheid, daarnaast kunt u ze met behulp van gereedschap eenvoudig vast of los koppelen. Dus ook wanneer uw kind zonder hulp kan fietsen is een jongensfiets 14 inch ten zeerste aan te raden!

Jongensfietsen 14 inch

Wij hebben een ruim assortiment jongensfietsen 14 inch met een stoer design. Zo maakt uw zoontje een stoere indruk op het schoolplein! Ook voor de prinsesjes hebben wij vele verschillende meisjesfietsen 14 inch in het assortiment. En uiteraard kunt u deze net als de jongensfietsen 14 inch in verschillende kleuren en thema’s bestellen!

Jongensfiets 14 inch kopen

Bij Voordeelfiets kunt u voordelig een jongensfiets 14 inch kopen. U heeft de keuze uit verscheidene merken als Popal en Supersuper, die bekend staan om hun hoge kwaliteit en fraai design. Is uw zoon al wat ouder of langer? Dan kunt u ook voor een jongensfiets 16 inch kiezen! Ook deze fietsen zijn voorzien van zijwieltjes die u eenvoudig los of vast kunt koppelen. Daarnaast zijn ook de jongensfietsen van 16 inch voorzien van een leuk thema. Een jongensfiets 14 inch kopen doet u bij dé online fietsenwinkel Voordeelfiets!

Terug naar boven
© 2024 Voordeelfiets.nl, realisatie door 050mediaContactPrivacybeleid