Gratis verzending en snelle levering
14 dagen bedenktijd
Achteraf of in termijnen betalen met Klarna
Gratis verzending en snelle levering

Filters

Tot
Terug naar boven

Elektrische Bakfietsen

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare elektrische bakfiets? De beste elektrische bakfiets, die ook nog eens betaalbaar is, vindt u natuurlijk bij Voordeelfiets.nl. Rijklaar en perfect afgemonteerd hebben we een ruime keuze in elektrische bakfietsen van hoge kwaliteit!

16 producten

Elektrische bakfietsen

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare elektrische bakfiets? De beste elektrische bakfiets, die ook nog eens betaalbaar is, vindt u natuurlijk bij Voordeelfiets.nl. Rijklaar en perfect afgemonteerd hebben we een ruime keuze in elektrische bakfietsen van hoge kwaliteit!

De beste elektrische bakfiets

Het assortiment van Voordeelfiets beschikt over diverse bakfietsen van hoge kwaliteit. Wilt u weten wat de beste elektrische bakfiets is voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op en wij denken met u mee. De wensen voor de bakfiets kunnen namelijk verschillen, zoals de voorkeur voor twee of drie wielen, gericht op budget of juist comfort etcetera.

De prijzen van de fietsen variëren tussen de €1.999 en €3.845. Dit is een vrij brede prijsrange, waardoor u zelf kunt kiezen welke prijs bij uw budget past. Op onze website is ook een overzicht met goedkope elektrische bakfietsen te vinden. 

Elektrische bakfiets met twee of drie wielen

Er bestaan elektrische bakfietsen met twee of drie wielen. Beide varianten hebben zo hun voordelen, welke hieronder worden toegelicht.

Elektrische bakfiets 2 wielen

Een elektrische bakfiets met twee wielen heeft als voornaamste voordeel dat deze erg wendbaar is. Ideaal als je de fiets wilt gebruiken voor routes met veel bochten. Qua balans is deze fiets te vergelijken met een reguliere fiets; als je voldoende tempo maakt blijft de bakfiets goed in balans. Houd er dus wel rekening mee dat hoe langzamer je fietst, hoe lastiger het wordt om goed in balans te blijven.

Daarnaast is de fiets vrij lang, omdat het voorwiel voor de bak is bevestigd. Hierdoor is er sprake van een relatief grote draaicirkel, waar je in het begin wellicht even aan moet wennen. De bak van de fiets is vaak geschikt voor twee kinderen, omdat de fiets vrij smal is.

Elektrische bakfiets 3 wielen

De elektrische bakfiets met drie wielen is vaak groter en breder dan de tweewieler variant. Hierdoor is deze fiets veelal geschikt voor vier kinderen. Dit is interessant voor bijvoorbeeld grote gezinnen of gastouders. De bakfiets beschikt over veel stabiliteit door de twee voorwielen, ongeacht je tempo. Wil je de bakfiets gebruiken voor een route met veel stoplichten of andere stoppunten, dan is een bakfiets met drie wielen een goede keuze voor jou.

Verschillende doeleinden

Een elektrische bakfiets wordt vaak aangeschaft om verschillende redenen. De voornaamste reden is om makkelijk kinderen te vervoeren op de fiets. De elektrische aandrijving zorgt ervoor dat je snel en comfortabel de weg op komt.

Kleine elektrische bakfiets

Een kleine elektrische bakfiets kun je op twee manieren interpreteren: smal of kort. Elektrische bakfietsen met twee wielen zijn doorgaans smal, maar wel vrij lang. Deze bakfietsen zijn geschikt voor twee kinderen. Ben je op zoek naar een smalle bakfiets? Dan is dit een goede keuze.

Ben je juist op zoek naar een wat kortere bakfiets, waarbij de breedte niet uitmaakt? Dan is een elektrische bakfiets-driewieler meer geschikt. Deze fiets bevat echter wel een grotere bak, waardoor deze vaak geschikt is voor vier kinderen.

Elektrische bakfiets kinderopvang

Voor een kinderopvang of gastouder is een elektrische bakfiets natuurlijk een mooie uitkomst. Op deze manier kun je eenvoudig meerdere kinderen vervoeren, wat voor een kinderopvang ideaal is. De elektrische aandrijving maakt het makkelijk en comfortabel om meerdere kinderen in de fiets te vervoeren.

Topmerken zoals Vogue en Troy

Voordeelfiets biedt elektrische bakfietsen van kwalitatieve merken aan zoals Vogue, Troy, Keewee, Bimas en Cangoo. Qua prijzen zijn de fietsen van Troy en Vogue het meest voordelig, terwijl de Keewee bakfietsen het duurste en meest luxe zijn. Zo beschikt de Keewee elektrische bakfiets over een ergonomisch ontworpen stuur en verschillende bedieningsknoppen. Extra comfort dus.

Elektrische bakfiets kopen bij Voordeelfiets

Heeft u de keuze gemaakt om een elektrische bakfiets aan te schaffen? Bestel deze dan online op de website van Voordeelfiets. De bakfietsen worden 100% rijklaar geleverd, wat betekent dat de fiets getest en volledig gemonteerd bij u afgeleverd wordt. Op deze manier weten we zeker dat u direct veilig de weg op kunt met de bakfiets. Wil je weten welke bakfiets het beste bij u past? Neem dan contact met ons op en wij denken graag met u mee.

Terug naar boven
© 2023 Voordeelfiets.nl, realisatie door 050mediaContactPrivacybeleid