Gratis verzending en snelle levering
14 dagen bedenktijd
Achteraf of in termijnen betalen met Klarna
Gratis verzending en snelle levering

Filters

Tot
Terug naar boven

Supersuper

Dream big! Met de stevige doorzetters van Supersuper kun je de hele wereld aan. Sterk genoeg voor een flinke tour en een battle met de wind. Met de Supersuper fietsen trek je zelfverzekerd de wijde wereld in. Let’s go, the world is #supersuper!

13 producten

Supersuper: Magic is just a ride away! 

Het doorbreekt bubbels en brengt werelden bij elkaar. Supersuper wil die power stimuleren. Want met fantasie en nieuwsgierigheid maak je je mooiste ontdekkingsreizen. Die fantastische verwondering gaat dwars door alle bubbels heen - het maakt een mooiere en open samenleving mogelijk voor ieder kind.

Volg je dromen en ontdek de wereld met Supersuper!

In onze supersuper wereld werken we met echte fietsexperts, maar luisteren we ook altijd naar het kind in ons. Een fiets is pas supersuper als hij sterk en veilig is én helemaal past bij de leeftijd van het kind. We denken vooral aan wat het kind zélf belangrijk vindt: of je pop mee in de mand moet kunnen, bijvoorbeeld. Of dat jouw stoere transportfiets tegen een stootje kan. Maar ook: of je helemaal superblij wordt van hoe je fiets eruitziet, want dat maakt alles net even leuker.

Supersuper to the moon and back

Kinderen ontdekken de wereld met nieuwsgierigheid. Daarom maakt Supersuper fietsen waarmee je op avontuur kunt gaan. Dit is jouw ticket tot verre oorden en spannende plekken. Vertrouw op je Supersuper fiets, dan hoef je alleen nog maar de sterren te volgen.

Terug naar boven
© 2024 Voordeelfiets.nl, realisatie door 050mediaContactPrivacybeleid