Gratis verzending en snelle levering
14 dagen bedenktijd
Achteraf of in termijnen betalen met Klarna
Gratis verzending en snelle levering

Filters

Tot
Terug naar boven

Elektrische Fiets Voorwielmotor

Bij elektrische fietsen met voorwielmotor zit de motor in het voorwiel. De voorwielmotor drijft heel direct het voorwiel aan. Met de motor op deze positie, wordt de e-bike als het ware vooruit getrokken. E bikes met voorwielmotoren zijn over het algemeen voordeliger, eenvoudig in gebruik en onderhoudsvriendelijk waardoor dit soort e-bikes geliefd zijn bij veel mensen.

53 producten

Elektrische fiets met voorwielmotor

Bij elektrische fietsen met voorwielmotor zit de motor in het voorwiel. De voorwielmotor drijft heel direct het voorwiel aan. Met de motor op deze positie, wordt de e-bike als het ware vooruit getrokken. E-bikes met voorwielmotoren zijn over het algemeen voordeliger, eenvoudig in gebruik en onderhoudsvriendelijk waardoor dit soort e-bikes geliefd zijn bij veel mensen.

Waarom kiezen voor een e-bike met voorwielmotor?

De keuze voor een voorwielmotor is heel persoonlijk. E-bikes met voorwielmotor hebben een aantal voordelen ten opzichte van elektrische fietsen met een achterwiel- of middenmotor waardoor veel mensen voor deze optie kiezen:

  • De prijs van een e bike met voorwielmotor is veelal gunstiger omdat dit type e-bike motor makkelijker te produceren is
  • Voorwielmotoren vallen bij veel e-bikes bijna niet op. Ze zijn netjes weggewerkt in het voorwiel waardoor ze onderdeel worden van het design van de fiets.
  • Een voorwielmotor is relatief stil ten opzichte van andere e-bike motoren.

Beste elektrische fiets met voorwielmotor

Het is altijd afhankelijk van je situatie om te kunnen bepalen wat de beste fiets voor jou zal zijn. Onze e-bikes met voorwielmotor zijn verkrijgbaar vanaf €939 per fiets. Als budget de belangrijkste rol speelt, dan zou een Vogue Elite een goede keuze zijn. Deze fiets is eenvoudig in gebruik en heeft een goede kwaliteit. Reis je veel met het openbaar vervoer, dan zou je ook een elektrische vouwfiets met middenmotor kunnen overwegen, zoals de Altec Comfort. Ten slotte zijn er een heleboel fietsen in ons assortiment met een voordrager op de fiets. Deze fietsen zijn erg handig voor scholieren die een (zware) schooltas meenemen voor onderweg. In dit geval kan de voordrager gebruikt worden om de tas te dragen. 

Elektrische fiets met voorwielmotor kopen bij Voordeelfiets

Bestel je e-bike snel en eenvoudig bij Voordeelfiets. De fietsen zijn eenvoudig in gebruik en heb je vragen over je aankoop? Dan staat onze klantenservice iedere werkdag van 9:00 tot 16:00 voor je klaar. Daarnaast kun je ook bij onze klantenservice terecht voor vragen of advies over het kiezen van de juiste fiets. 
 

Terug naar boven
© 2024 Voordeelfiets.nl, realisatie door 050mediaContactPrivacybeleid