Gratis verzending en snelle levering
14 dagen bedenktijd
Achteraf of in termijnen betalen met Klarna
Gratis verzending en snelle levering

Filters

Tot
Terug naar boven

Meisjesfietsen 14 inch

De meisjesfiets 14 inch modellen bij Voordeelfiets zijn volledig afgestemd op de wensen en voorkeuren van kleine meiden. Met mandje en poppenzitje of een stoere en trendy 14 inch meisjesfiets. Uiteraard zitten er bij alle 14 inch meisjesfietsen demontabele zijwielen.

17 producten

Kwaliteit en veiligheid staan voorop bij Voordeelfiets. Dat zult u ook merken aan onze meisjesfiets 14 inch modellen! Met gevierde merken als Popal en Altec hoeft u zich om kwaliteit geen enkele zorgen te maken. En met de zijwieltjes aan alle fietsen in deze categorie kan uw kleine meid ook niet zo snel omvallen! Dat is voor zowel ouder als kind een hele zorg minder. De meisjesfiets 14 inch, geschikt voor kinderen van 4 of 5 jaar, is verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren bij Voordeelfiets. Ook voor de meisjes van 3 of 4 jaar hebben wij mooie meisjesfietsen 12 inch in het assortiment!

Meisjesfiets 14 inch Supersuper

Alleen het beste is goed genoeg voor uw kind, dat snappen we bij Voordeelfiets wel. Maak uw dochter daarom blij met een meisjesfiets 14 inch Supersuper! Van dit topmerk zijn verschillende exemplaren verkrijgbaar in onze webwinkel. Sommige van deze fietsen zijn uitgerust met een mandje aan het stuur terwijl hier bij anderen een rek zit waarmee uw kind haar favoriete pop of knuffel kan vervoeren. De meisjesfiets 14 inch Supersuper is bij ons te bestellen in de favoriete kleuren van uw dochtertje!

Meisjesfiets 14 inch aanbieding

Dankzij de blijvende lage prijzen kunt u bij Voordeelfiets profiteren van onze meisjesfiets 14 inch aanbieding! Zo weet u dat u voor een fiets nooit teveel kwijt bent. Als u bij ons een fiets bestelt, bent u dus gegarandeerd van kwaliteit voor een scherpe prijs. Dit geldt natuurlijk voor al onze modellen! Dus als uw kleine meid wat groter wordt, kunt u bij ons even voordelig een meisjesfiets 16 inch aanschaffen. Maar voor het zover is kunt u uw voordeel doen met de meisjesfiets 14 inch aanbieding van Voordeelfiets!

Meisjesfietsen en veiligheid

Wanneer een kind op een te grote of te kleine fiets zit zal dit ten koste gaan van de veiligheid van uw kind, maar ook de andere weggebruikers. Daarbij komt ook een stukje onzekerheid kijken. Als een kind onzeker wordt op de fiets zal het eerder ongelukken veroorzaken of sneller vallen, omdat het de balans verliest. Om dit te voorkomen is het belangrijk u aan de wielmaten te houden, zodat uw kind altijd de fiets heeft die bij de lengte van het kind hoort. Voor meer informatie over de juiste maat fiets zie de maattabel van Voordeelfiets.nl.

Groot assortiment meisjesfietsen 14 inch

Voordeelfiets heeft groot assortiment meisjesfietsen 14 inch. Heeft u een dochter die gek is op de kleur roze, dan is deze kleur fiets voorhanden. Eigenlijk kunt u het zo gek niet bedenken of het is aan te schaffen. Bijzonder leuk dus om cadeau te geven voor haar verjaardag. 

Is de meisjesfiets 14 inch niet wat u zoekt? Ga dan terug naar de meisjesfietsen pagina voor de juiste maat!

Terug naar boven
© 2023 Voordeelfiets.nl, realisatie door 050mediaContactPrivacybeleid