Meisjesfiets 14 inch kopen? Gratis thuisbezorgd!

Wanneer uw dochter 4 of 5 jaar is, is een meisjesfiets 14 inch aan te raden. Wij hebben een ruim assortiment aan fietsen in onze webwinkel. Deze meisjesfietsen zijn niet alleen voorzien van zijwieltjes, maar hebben ook een leuk design. Zo heeft u een ruime keuze uit kleuren als roze, blauw of wit. Is uw dochter een echte prinses? Dan is een roze Little Miss meisjesfiets 14 inch een goede aankoop. De zijwieltjes kunt u eenvoudig vast en los koppelen zodat u uw dochter eenvoudig en veilig leert fietsen!

Meisjesfietsen 14 inch

Uw dochter steelt de show op het schoolplein met één van onze meisjesfietsen 14 inch. Een leuke thema-fiets in onze webwinkel is de Disney Minni Bow-Tique fiets. Deze prachtige roze fiets heeft een mandje voor en een poppenzitje achterop waarmee uw dochter haar pop of knuffel kan mee vervoeren. Daarnaast is deze fiets voorzien van verschillende leuke stickers van onder andere Minnie Mouse. Bekijk ons ruime aanbod meisjesfiets 14 inch in onze webwinkel!

Meisjesfiets 14 inch Popal

Wij hebben verschillende merken in het assortiment zoals Popal en Yipeeh. Een meisjesfiets 14 inch Popal is er in de wat stoerdere versie zoals de Cooper en de meisjesachtigere Benthe. Voor de jongens kunt u ook een kijkje nemen in ons jongensfiets 14 inch assortiment. Ook deze fietsen zijn voorzien van leuke thema’s als Minions en Cars. Is uw prinses wat kleiner en jonger? Dan is een meisjesfiets 12 inch misschien meer geschikt voor haar. Bestel een meisjesfiets 14 inch Popal of Yipeeh voordelig bij Voordeelfiets!