Gratis verzending en snelle levering
14 dagen bedenktijd
Achteraf of in termijnen betalen met Klarna
Gratis verzending en snelle levering

Filters

Tot
Terug naar boven

Jongensfiets 18 inch

Voordeelfiets.nl biedt goedkope 18 inch jongensfietsen aan. Eenvoudig online besteld en snel geleverd! Kies uit een gevarieerd aanbod jongensfietsen 18 inch.

6 producten

Is uw zoon of neefje een kleine snelheidsduivel? Dan kan hij zijn geluk niet op met een jongensfiets 18 inch! Deze fiets is bedoeld voor kinderen in de leeftijdscategorie van 6 of 7 jaar. Dit zijn wat fietsen betreft overgangsleeftijden, omdat sommige modellen nog wel over zijwieltjes beschikken terwijl deze bij andere fietsen al niet meer aanwezig zijn. De jongensfiets 18 inch, is in onze webwinkel in diverse kleuren verkrijgbaar van de topmerken Popal en Supersuper.

Jongensfiets 18 inch Supersuper

Voor een kind van 6 of 7 jaar kunt u bij Voordeelfiets een jongensfiets 18 inch Supersuper bestellen tegen een zeer scherpe prijs! De jongensfiets 18 inch Supersuper is bovendien in verschillende modellen en kleuren te bestellen via onze webwinkel. Van dit merk kunt u tevens voor een meisjesfiets 18 inch bij ons terecht. Bekijk nu ons ruime assortiment online!

Jongensfietsen 18 inch

U heeft bij Voordeelfiets een zeer ruime keuze als het om jongensfietsen 18 inch gaat. De sturen en zadels van de fietsen zijn eenvoudig te verstellen maar zoals u weet groeien uw kinderen sneller op dan u lief is. Dus op een gegeven moment zijn zelfs de jongensfietsen 18 inch aan vervanging toe! Daarom zijn in onze webwinkels fietsen voor iedere leeftijdscategorie verkrijgbaar. Als uw kind het 18 inch model is ontgroeid, kunt u één of twee maatjes groter proberen. De jongensfiets 22 inch is bedoeld voor kinderen van 8 of 9 jaar oud en heeft al een volwassener uiterlijk dan zijn voorgangers. Weet u niet welke inchmaat geschikt is voor uw kind? Met onze handige maattabel kunt u zelf bepalen of uw kind aan één van onze jongensfietsen 18 inch of een andere wielmaat toe is.

Terug naar boven
© 2024 Voordeelfiets.nl, realisatie door 050mediaContactPrivacybeleid