Gratis verzending en snelle levering
14 dagen bedenktijd
Achteraf of in termijnen betalen met Klarna
Gratis verzending en snelle levering

Filters

Tot
Terug naar boven

Meisjesfietsen 26 inch

Op zoek naar een 26 inch Meisjesfiets? Meisjesfietsen koop je eenvoudig online bij Voordeelfiets.nl. Eenvoudig online besteld en snel geleverd! 

16 producten

Meisjesfiets 26 inch kopen?

Een meisjesfiets 26 inch is bij Voordeelfiets.nl in verschillende modellen beschikbaar, zodat je altijd de beste keuze kunt maken. Naast sportieve 26 inch meisjesfietsen bieden wij ook transportfiets 26 inch meisjesfietsen aan. Elke meisjesfiets 26 inch is geschikt om te gebruiken in het dagelijkse fietsverkeer. Veel 26 inch meisjesfietsen worden gekocht om mee naar school te fietsen. Het is dan handig dat er een voorrek of bagagedrager op de meisjesfiets 26 inch aanwezig is, waar de schooltas op kan worden vervoerd.

Je kunt samen met je dochter de opties bekijken om zo tot een keuze te komen voor een meisjesfiets 26 inch. Kijk vooraf altijd eerst even de maattabel voordat je een fiets aankoopt. De meisjesfiets 26 inch is geschikt voor meiden in de leeftijd 10 tot 12 jaar met een lichaamslengte van 140 tot 160 cm of kledingmaat 140 - 164. Bestel daarna gelijk, want dan kan de bestelling snel afgeleverd worden. Een fiets meisjes 26 inch kunnen bij ons vanuit voorraad geleverd worden.

> Fietsen online kopen bij Voordeelfiets: Profiteer van hoge kortingen!

Een meisjesfiets 26 inch goedkoop

Een fiets uitzoeken voor een tiener kan zeer lastig zijn. Tijdens de tienerjaren verschillen tieners ontzettend qua lengte. Het is dan lastig om een fiets te vinden die geschikt is voor zijn lengte. Over het algemeen worden de 26 inch meisjesfiets aangehouden als de beste inchmaat voor tieners. Deze maat is geschikt voor meiden tussen de 10 en 12 jaar en hebben over het algemeen een lengte tussen de 140 en 160 cm. Als je dochter wat langer is, dan is het verstandig om al te kijken naar de volwassen damesfietsen 28 inch.

Naast  het rekening houden met de lengte moet je er ook rekening mee houden dat de fiets vaker gebruikt wordt om naar de middelbare school te fietsen. En op de middelbare school worden andere dingen belangrijk dan alleen de functionaliteit van de fiets. De fiets moet er ook modern en goed uitzien. Dit is zeer belangrijk bij het aanschaffen van een fiets voor deze leeftijdsgroep. Betrek je dochter daarom bij het aankopen van een 26 inch meisjesfiets. Populaire kleuren zijn: Mat zwart, Turquoise blauw, Pistache groen, Zalm roze en Flamingo rood.

Bij Voordeelfiets vind je onder andere de Popal 26 inch meisjesfiets en de Altec 26 inch meisjesfiets in vershillende uitvoeringen en kleurcombinaties.

Terug naar boven
© 2023 Voordeelfiets.nl, realisatie door 050mediaContactPrivacybeleid