Gratis verzending en snelle levering
14 dagen bedenktijd
Achteraf of in termijnen betalen met Klarna
Gratis verzending en snelle levering

Filters

Tot
Terug naar boven

Altec Delta Elektrische Fietsen

Verken onze collectie Altec Delta Elektrische Fietsen op Voordeelfiets.nl. Met diverse modellen bieden wij krachtige e-bikes om aan al jouw fietsbehoeften te voldoen!

4 producten

Ontdek de veelzijdige Altec Delta E-Bike serie, beschikbaar bij Voordeelfiets.nl. Met drie krachtige modellen - de VB, RB en HYD - bieden we voor elk type fietser een geschikte elektrische fiets.

Altec Delta V-Brake Elektrische Fiets

De Altec Delta E-Bike VB 28 inch is uitgerust met een voorwielmotor van 40Nm en een accu van 518Wh, wat zorgt voor een soepele en comfortabele rit. Met een aluminium frame en velgen, Shimano Nexus 3 versnellingen, V-brakes handremmen en verende voorvork, biedt deze e-bike stabiliteit en controle op verschillende terreinen. Met de voor en achter LED-verlichting op de accu ben je altijd goed zichtbaar, terwijl het ringslot Axa Solid Plus extra veiligheid biedt.

Altec Delta Rollerbrake Elektrische Fiets

Voor diegenen die op zoek zijn naar een e-bike met een krachtigere aandrijving, biedt de Altec Delta E-Bike RB 28 inch een middenmotor van 80Nm. Deze e-bike is voorzien van een accu van 518Wh, een aluminium frame en velgen, Shimano Nexus 7 versnellingen en Shimano Rollerbrake handremmen voor optimale prestaties en controle. Met een verende voorvork, ringslot Axa Solid Plus en voor en achter LED-verlichting op de accu, biedt deze e-bike een comfortabele en veilige rijervaring.

Altec Delta Hydraulische Schijfrem Elektrische Fiets

Voor wie op zoek is naar een e-bike met extra remkracht, is er de Altec Delta E-Bike HYD 28 inch. Met een voorwielmotor van 40Nm en hydraulische schijfremmen biedt deze e-bike optimale remprestaties en controle, zelfs op hoge snelheden. De accu van 518Wh, aluminium frame en velgen, Shimano Nexus 7 versnellingen en verende voorvork zorgen voor comfort en stabiliteit, terwijl het ringslot Axa Solid Plus en de voor en achter LED-verlichting op de accu zorgen voor veiligheid, zelfs in het donker.

Koop je Altec Delta E-bike bij Voordeelfiets.nl

Of je nu op zoek bent naar een e-bike voor dagelijks woon-werkverkeer, recreatieve ritten of lange afstanden, de Altec Delta E-Bike serie biedt een breed scala aan mogelijkheden. Ontdek ze vandaag nog bij Voordeelfiets.nl en ervaar het gemak en plezier van elektrisch fietsen.

Terug naar boven
© 2024 Voordeelfiets.nl, realisatie door 050mediaContactPrivacybeleid