Gratis verzending en snelle levering
14 dagen bedenktijd
Achteraf of in termijnen betalen met Klarna
Gratis verzending en snelle levering

Filters

Tot
Terug naar boven

Altec Elektrische Fiets

40 producten

Altec elektrische fietsen

Ben je op zoek naar een goedkope elektrische fiets van hoge kwaliteit? Kies dan voor een Altec elektrische fiets! Alle fietsen van Altec staan bekend om de super prijs-kwaliteitverhouding. Onze Altec e-bikes kun je vrijblijvend komen testen in onze winkel of bestel de fiets snel en eenvoudig online!

Populaire e-bike modellen

Het assortiment beschikt over dertien verschillende modellen met Altec e-bikes. Ieder model heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen. Een aantal populaire Altec elektrische fietsen zijn als volgt:

Altec Sapphire

De Altec Sapphire is een elektrische fiets van €999,-. Deze fiets is enkel leverbaar in het zwart en wordt aangedreven door een voorwielmotor. Een dergelijke motor zorgt ervoor dat je weinig moeite hoeft te doen om de fiets op gang te laten komen en dit biedt extra ondersteuning tijdens het fietsen. De actieradius is 60 tot 100 km en de fiets is enorm stevig. Kortom, de Altec Sapphire e-bike heeft een fantastische prijs-kwaliteitverhouding.

Altec Harmony

De Altec Harmony is leverbaar in twee kleuren, namelijk zwart en titan; een soort zilver/grijze kleur. De Harmony is een onderhoudsvriendelijke en sportieve e-bike en wordt aangedreven door een middenmotor. Wat deze fiets onderscheidend maakt ten opzichte van andere elektrische fietsen, is dat bij de Harmony de trappers ondersteund worden in plaats van de wielen. Dit zorgt voor extra comfort. Daarnaast zorgt de verende voorvork ervoor dat schokken onderweg op bijvoorbeeld een onverhard pad makkelijk worden opgevangen. De Altec Harmony is leverbaar vanaf €1.449,-.

Altec Jade

De Altec Jade is een goedkope elektrische fiets van €999,-. De fiets wordt geleverd in het matgrijs en beschikt over een voorwielmotor. De fiets heeft een actieradius tot 100 km en wordt gekenmerkt door het comfort tijdens het fietsen.

Diverse motortypen

Elektrische fietsen bestaan in varianten met een voor-, midden- of achterwielmotor. De elektrische fietsen van Altec beschikken over een voor- of middenmotor en deze hebben beide verschillende voordelen.

Altec elektrische fiets middenmotor

Twee voorbeelden van een elektrische fiets met middenmotor zijn de Altec Nova en de Altec Harmony. Ben je op zoek naar een fiets met veel stabiliteit? Dan is een elektrische fiets met middenmotor geschikt. Een middenmotor zorgt namelijk voor een gelijkmatige aandrijving en extra balans, omdat de fiets wordt aangedreven vanaf het midden van de fiets.

Altec elektrische fiets voorwielmotor

Elektrische fietsen met een voorwielmotor bieden iets minder ondersteuning dan fietsen met een middenmotor, maar zijn hierdoor wel goedkoper. Deze fietsen worden aangedreven vanaf het voorwiel, waardoor je het gevoel hebt alsof je altijd met de wind mee fietst. Twee voorbeelden van een Altec elektrische fiets met voorwielmotor zijn de Altec Sapphire en Altec Jade.

Altec e-bike bestellen bij Voordeelfiets

Een Altec elektrische fiets bestel je eenvoudig online bij Voordeelfiets.nl. De e-bikes worden standaard 85% afgemonteerd geleverd, maar het is ook mogelijk om voor €59,- extra de fiets volledig te laten afmonteren en testen. Heb je nog vragen of ben je op zoek naar advies voor het kiezen van de juiste elektrische fiets? Neem dan gerust contact met ons op. 
 

Terug naar boven
© 2023 Voordeelfiets.nl, realisatie door 050mediaContactPrivacybeleid