Gratis verzending en snelle levering
14 dagen bedenktijd
Achteraf betalen met Billink
Gratis verzending en snelle levering

Betaalmethodes

-

iDEAL

Heb je internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, bunq, Handelsbanken, Knab, Regio Bank, Revolut, SNS Bank, Triodos of van Lanschot? Dan kun bij Voordeelfiets betalen met iDEAL, de eenvoudigste manier van betalen.

De iDEAL betaling wordt mogelijk gemaakt door Mollie. Mollie is een Payment Service Provider (PSP) die online betalingen voor bedrijven verwerkt. Mollie zorgt ervoor dat jouw geld veilig van je bank naar de Voordeelfiets gaat. 

De voordelen van iDEAL zijn:

  • Betaal snel, simpel en veilig online in je eigen vertrouwde betaalomgeving van je eigen bank. 
  • Betalen met iDEAL is Voordeelfiets altijd zonder extra kosten.

-

Billink | Achteraf op factuur na ontvangst goederen

Met Billink betaal je achteraf Zo wordt online shoppen bij Voordeelfiets gemakkelijk en veilig. Je bestelt een product via de webshop van Voordeelfiets.nl zoals je gewend bent en kiest Billink als betaalmethode. Na een paar dagen ontvang je per e-mail de factuur. Het actuele bedrag kun je altijd terugvinden in de Billink app. Geen stress! Je hebt standaard 14 dagen de tijd om te betalen.

Om achteraf te kunnen betalen dien je een account aan te maken bij Billink.

-

Creditcard

Bij Voordeelfiets.nl kun je betalen met de creditcardmerken: Visa, Mastercard, American Express, Cartes Bancaires en CartaSi. Betalen met een creditcard is erg makkelijk. Het is een kwestie van kaartgegevens invullen en de betaling autoriseren.

-

Paypal

PayPal is een makkelijke en veilige manier van online betalen en het geniet veel vertrouwen bij klanten omdat er geen persoonlijke of financiële gegevens gedeeld worden wanneer een betaling wordt verricht. Daarnaast biedt PayPal voor zowel consument als verkoper beschermingen aan.

-

Bancontact / MisterCash

Bancontact is een Belgisch betalingssysteem, de Belgische marktleider op het gebied van online betalingen. 

-

Apple Pay

Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst. De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in de Wallet geplaatst zijn. Op dit moment worden alleen creditcards ondersteund. 

-

SOFORT Banking

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden, zonder dat consumenten extra accounts aan hoeven te maken. Consumenten loggen bij SOFORT Banking in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunnen ze rechtstreeks geld overmaken vanaf hun eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.

-

Vooruitbetaling

Bij vooruitbetalen ontvang je na het bestellen direct een orderbevestiging per e-mail. In deze orderbevestiging staan de bankgegevens van Voordeelfiets waarnaar je de betaling kunt overmaken. Zodra de betaling binnen is ontvang je een e-mail ter bevestigingen wordt de bestelling verwerkt.

-

© 2022 Voordeelfiets.nl, realisatie door 050mediaContactPrivacybeleid