Meisjesfietsen 24 inch

Meisjesfiets 24 inch, geschikt voor leeftijd 9 - 10 jaar

Meisjesfietsen zijn er in verschillende inch maten. Daarbij zijn er verschillende modellen. Het is niet altijd even duidelijk welke inchmaat geschikt is. Voordeelfiets heeft een maattabel waarin je in één oogopslag kunt zien welke inchmaat geschikt is. De 24 inch meisjesfietsen zijn geschikt voor meisjes met een lichaamslengte van 130 tot 145 cm. De richtlijn voor de kledingmaat is 128 - 140 en voor de leeftijd 9 - 10 jaar. Het advies is om voornamelijk naar de lichaamslengte te kijken. Dit geeft de beste indicatie voor de juiste maat fiets. Voor de veiligheid is het erg belangrijk dat een kind bij het plotseling moeten stoppen al zittend op het zadel met de voeten bij de grond kan. 

Goedekope meisjesfiets 24 inch

Omdat kleine meisjes groot worden moeten hun fietsen met ze meegroeien. Voor jongedames van 9 of 10 jaar heeft Voordeelfiets verschillende mooie en voordelige meisjesfietsen 24 inch in het assortiment! U heeft de keuze uit diverse modellen met een klassiek, modern of zelfs sportief karakter. Bovendien kunt u uit onze meisjesfietsen 24 inch een model kiezen in de favoriete kleur van uw dochter!

Meisjesfiets 24 inch met versnellingen

Om kinderen ook een optimaal rijplezier te geven kunt u bij Voordeelfiets ook meisjesfietsen 24 inch met versnellingen bestellen. Diverse van onze 24 inch modellen zijn voorzien van versnellingen. Zo kunnen de berijders zelf de zwaarte van hun trapsnelheid afstellen. De meisjesfietsen 24 inch met versnelling zijn bij Voordeelfiets van meerdere merken verkrijgbaar, waaronder Popal meisjefiets 24 inch met versnellingen en Volare meisjesfiets 24 inch met versnellingen.

Goedkope meisjesfietsen 24 inch

Wilt u niet teveel hoeven uitgeven aan een hoge kwaliteit tweewieler? Met de goedkope meisjesfietsen 24 inch van Voordeelfiets beschermt u de inhoud van uw portemonnee! En hoe voordelig ze ook zijn, onze fietsen zijn met de grootste zorg in elkaar gezet en afgewerkt, van montage tot verf.

Vele van onze goedkope meisjesfietsen 24 inch modellen zijn naast een bagagedrager ook voorzien van een handig fietrek aan de voorkant. Hier kan uw dochter bijvoorbeeld haar schooltas op kwijt. Ook kan ze haar schoolbenodigdheden kwijt in één van onze mooie fietskratten! Bestel de goedkope meisjesfietsen 24 inch en eventuele accessoires tegen scherpe prijzen bij Voordeelfiets.

100% Rijklaar

De fietsen worden standaard 85% of 95% afgemonteerd geleverd. Kies voor gemak en laat uw fiets voor slechts 49,00 euro rijklaar afleveren! De fiets wordt dan op een door u gewenst moment 100% rijklaar geleverd.