Meisjesfiets 24 inch kopen? Gratis thuisbezorgd!

Omdat kleine meisjes groot worden moeten hun fietsen met ze meegroeien. Voor jongedames van 9 of 10 jaar heeft Voordeelfiets verschillende mooie meisjesfietsen 24 inch in het assortiment! U heeft de keuze uit diverse modellen met een klassiek, modern of zelfs sportief karakter. Bovendien kunt u uit onze meisjesfietsen 24 inch een model kiezen in de favoriete kleur van uw dochter!

Meisjesfietsen 24 inch met versnelling

Om kinderen maar vast aan een volwassen fiets te laten wennen kunt u in onze webwinkel meisjesfietsen 24 inch met versnelling bestellen. Diverse van onze 24 inch modellen zijn voorzien van versnellingen met drie verschillende standen. Zo kunnen de berijders zelf de zwaarte van hun trapsnelheid afstellen. De meisjesfietsen 24 inch met versnelling zijn bij Voordeelfiets van meerdere merken verkrijgbaar, waaronder Popal en Volare.

Goedkope meisjesfietsen 24 inch

Wilt u niet teveel hoeven uitgeven aan een hoge kwaliteit tweewieler? Met de goedkope meisjesfietsen 24 inch van Voordeelfiets beschermt u de inhoud van uw portemonnee! En hoe voordelig ze ook zijn, onze fietsen zijn met de grootste zorg in elkaar gezet en afgewerkt, van montage tot verf.

Vele van onze goedkope meisjesfietsen 24 inch modellen zijn naast een bagagedrager ook voorzien van een handig fietsrek aan de voorkant. Hier kan uw dochter bijvoorbeeld haar schooltas op kwijt. Ook kan ze haar schoolbenodigdheden kwijt in één van onze mooie fietskratten! Bestel de goedkope meisjesfietsen 24 inch en eventuele accessoires tegen scherpe prijzen bij Voordeelfiets.

100% Rijklaar

De fietsen worden standaard 85% of 95% afgemonteerd geleverd. Kies voor gemak en laat uw fiets voor slechts 49,00 euro rijklaar afleveren! De fiets wordt dan op een door u gewenst moment 100% rijklaar geleverd.