Gratis verzending en snelle levering
14 dagen bedenktijd
Achteraf of in termijnen betalen met Klarna
Gratis verzending en snelle levering

Filters

Tot
Terug naar boven

Elektrische Transportfietsen

27 producten

Elektrische transportfietsen

Een elektrische transportfiets wordt gekenmerkt door het stevige frame en een transportrek aan de voorkant van de fiets. Het transportrek is ideaal om bijvoorbeeld een tas met boodschappen op te vervoeren. Daarnaast bieden deze fietsen extra ondersteuning door een midden- of voorwielmotor. Ben je op zoek naar een goede elektrische transportfiets? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Voordeelfiets.

Dames- en herenfietsen

Voordeelfiets biedt zowel dames- als heren transportfietsen aan. De kenmerken van deze typen fietsen worden hieronder toegelicht.

Elektrische transportfiets dames

Het grootste gedeelte van het assortiment met elektrische transportfietsen bestaat uit damesfietsen. Een aantal bekende damesfietsen zijn bijvoorbeeld de Vogue Elite, VanDijck Aphrodite en de Popal Prestige. Sommige typen fietsen bevatten een middenmotor, anderen juist een voorwielmotor.

Elektrische transportfiets heren

Naast damesfietsen worden er ook elektrische heren transportfietsen aangeboden in ons assortiment. De herenfiets wordt uiteraard gekenmerkt door de extra stang die horizontaal aan het frame bevestigd is. Enkele voorbeelden van onze elektrische transportfietsen voor heren zijn de VanDijck Adonis en de BSP Metropolis.

Typen motoren

Een elektrische fiets kan beschikken over een voorwiel-, achterwiel- of middenmotor. Bij Voordeelfiets worden enkel elektrische transportfietsen met een voorwiel- of middenmotor verkocht. Ieder type heeft zijn eigen voordelen, welke hieronder worden toegelicht.

Elektrische transportfiets middenmotor

Een middenmotor zorgt voor extra veel ondersteuning tijdens het fietsen. De motor bevindt zich zoals de naam als zegt in het midden van de fiets, wat ook zorgt voor extra stabiliteit tijdens het fietsen. Dit zorgt voor veel comfort en het resulteert erin dat je nog meer ontlast wordt tijdens het fietsen. Voorbeelden van een elektrische transportfiets met middenmotor zijn de Vogue Elite (afhankelijk van de variant of uitvoering) en de BSP Metropolis.

Elektrische transportfiets voorwielmotor

Een voorwielmotor zorgt voor een extra aandrijving bij het voorwiel. Hiermee wordt het gevoel gecreëerd dat je altijd met de wind mee fietst. Elektrische fietsen met een voorwielmotor zijn over het algemeen iets goedkoper dan fietsen met een middenmotor. Voorbeelden van een elektrische transportfiets met voorwielmotor zijn de VanDijck Aphrodite en de Vogue Elite.

Beste elektrische transportfiets

De beste elektrische transportfiets is een subjectief begrip. Iedereen stelt andere eisen aan een fiets en beoordeelt een fiets dan ook verschillend. De elektrische transportfietsen van Voordeelfiets staan in ieder geval bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij verkopen fietsen tegen scherpe prijzen met een passende kwaliteit. Bepaal daarom zelf wat je van de fiets verwacht. Wil je lange stukken gaan fietsen of is de fiets juist bedoeld voor kleinere afstanden? Onze medewerkers staan je graag bij met het maken van de juiste keuze voor de elektrische transportfiets die het beste bij jou past. Neem hiervoor gerust contact op met de klantenservice.

Elektrische transportfiets kopen bij Voordeelfiets

Wil je een elektrische transportfiets bestellen? Dan kun je dit eenvoudig doen bij Voordeelfiets. Onze fietsen worden uitgebreid gecontroleerd voordat deze naar de klant gestuurd worden. Voordeelfiets staat bekend om de snelle levering, gratis verzending en uitstekende service. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of behoefte hebt aan advies.

Terug naar boven
© 2023 Voordeelfiets.nl, realisatie door 050mediaContactPrivacybeleid