Gratis verzending en snelle levering
14 dagen bedenktijd
Achteraf of in termijnen betalen met Klarna
Gratis verzending en snelle levering

Filters

Tot
Terug naar boven

Altec Herenfiets

27 producten

Altec herenfietsen

Voordeelfiets beschikt over een breed assortiment met Altec herenfietsen. Een herenfiets wordt gekenmerkt door de stang in het frame van de fiets. De fietsen zijn leverbaar met verschillende framehoogten en in verschillende typen, zoals een transportfiets of een stadsfiets. Voor iedere man die op zoek is naar een Altec herenfiets zit er dus wel een geschikt model tussen.

Populaire modellen

Ons assortiment bevat maar liefst zeventien Altec herenfiets modellen. Ieder type heeft zijn eigen onderscheidende kenmerken. Een aantal van onze populaire modellen fietsen zijn de Altec Walesa, Altec Delta en Altec Omega.

Altec Walesa

De Altec Walesa wordt geleverd in matzwart en kost €499,-. Er zijn verschillende framehoogtes beschikbaar tussen de 50 en 65 cm. De Walesa is een echte stadsfiets die je snel van A naar B brengt. De fiets is uitgevoerd met Shimano versnellingen en rollerbrakes.

Altec Delta

De Altec Delta is een luxe stadsfiets van €539,-. Het frame is gemaakt van aluminium en is roestvrij. Het frame is daarnaast niet zwaar. Daarnaast bevat de fiets drie Shimano Nexus versnellingen. Fietsen met de Altec Delta is extra comfortabel door de verende voorvork en verstelbare stuurpen. Dit zorgt ervoor dat de meeste schokken worden opgevangen en de stuurpen zorgt ervoor dat je precies de fietshouding kunt aannemen die je wenst.

Altec Omega

De Altec Omega kan omschreven worden als een matzwarte luxe stadsfiets van hoge kwaliteit. De fiets is leverbaar vanaf €575,-. Het frame van de fiets is gemaakt van aluminium wat zorgt voor een licht gewicht en roest vrijheid. De Omega beschikt over zeven Shimano Nexus versnellingen, wat het fietsen makkelijk en aangenaam maakt. De verende voorvork zorgt voor extra comfort en stabiliteit tijdens het fietsen.

Altec herenfiets bestellen bij Voordeelfiets

Een Altec herenfiets bestel je snel en voordelig bij Voordeelfiets. Kies voor kwaliteit tegen een scherpe prijs. Het assortiment beschikt over gloednieuwe Altec modellen met ruime keuze. Wanneer je de fiets bestelt bij Voordeelfiets, dan heb je de keuze uit 85% of 100% rijklaar levering. Wanneer je kiest voor de standaard levering, dan is de fiets voor 85% klaar en wordt deze zo efficiënt mogelijk ingepakt. Dit betekent wel dat je zelf nog een aantal onderdelen zult moeten monteren. Als je een compleet gemonteerde fiets wilt, dan kun je kiezen voor 100% rijklare levering tegen een extra prijs van €49,-. Met deze leverwijze wordt de fiets 100% rijklaar geleverd en is dus volledig gemonteerd. Daarnaast wordt de fiets dan ook getest voor verzending waardoor we zeker weten dat er een goede en betrouwbare fiets bij u wordt bezorgd met de kwaliteit die we beloven.
 

Terug naar boven
© 2024 Voordeelfiets.nl, realisatie door 050mediaContactPrivacybeleid