Gratis verzending en snelle levering
14 dagen bedenktijd
Achteraf of in termijnen betalen met Klarna
Gratis verzending en snelle levering

Filters

Terug naar boven

VanDijck

VanDijck staat voor kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen. Binnen ons assortiment vindt u altijd een van Dijck e-bike die bij u past. Of het nu is voor heerlijk toeren in de natuur, een elektrische fiets voor woon-werkverkeer of een elektrische fiets met middenmotor. Een elektrische fiets van VanDijck bevestigt uw keuze voor kwaliteit en design.

1 producten

VanDijck elektrische fietsen

Een VanDijck elektrische fiets staat voor kwaliteit en design. Het uitgebreide assortiment van Voordeelfiets biedt maar liefst zeven VanDijck modellen aan in verschillende uitvoeringen. Zo is er voor iedereen altijd een VanDijck fiets die bij hem of haar past. Of het nu is voor heerlijk touren in de natuur of een comfortabele fiets voor het woon-werkverkeer. 

Voordelen van een VanDijck e-bike

Mensen kiezen voor een VanDijck elektrische fiets om meerdere redenen. De fietsen hebben vele voordelen, waaronder:

  •  Hoge kwaliteit, waardoor je de weg op gaat met een betrouwbare e-bike.
  • Stijlvol en tijdloos design.
  • De fietsen worden veelal aangedreven door een middenmotor met extra stabiliteit op de weg.
  • Keuze uit zeven verschillende modellen, waardoor er voor ieder type fietser een geschikte fiets te vinden is.
  • Mogelijkheid voor accu upgrades bij diverse modellen, waarmee je de actieradius van de accu kunt uitbreiden.
  • Verschillende prijscategorieën. De prijzen van de VanDijck fietsen verschillen tussen de €1.749 en €3.199, Kies zelf welke fiets binnen jouw budget valt.
  • 100% rijklaar geleverd. Iedere fiets wordt bij Voordeelfiets gecontroleerd alvorens deze naar de koper wordt gestuurd.

Verschillende typen VanDijck fietsen

Voordeelfiets verkoopt dus zeven modellen van de VanDijck elektrische fietsen. Ieder model bevat zijn eigen voordelen en kenmerken, die hieronder kort worden toegelicht. 

VanDijck Ceto

De VanDijck Ceto is de populairste VanDijck e-bike. De Ceto wordt gekenmerkt door comfort en sportiviteit. Een sportieve fiets om te zien met een veilig gevoel tijdens het fietsen. De fiets beschikt over een middenmotor en er bestaat de mogelijkheid om de fiets te upgraden met een ander type accu. Hiermee kun je de actieradius uitbreiden en dus nog langer van de fiets genieten zonder deze te hoeven opladen!

VanDijck Leto

De VanDijck Leto is de meest uitgebreide variant van de VanDijck e-bikes. De Leto staat bekend om het tijdloze design en comfort. De middenmotor biedt ondersteuning tot maar liefst 80 Nm, waardoor je onder alle (zware) weersomstandigheden toch comfortabel kunt fietsen. De Leto beschikt over 7 versnellingen en het is mogelijk om de fiets te upgraden met een andere accu. Je hebt keuze uit de Leto Chain en de Leto Belt. Het verschil is dat de Leto Belt een uitgebreidere variant is van de Leto met een stevige riemaandrijving, die makkelijk te onderhouden is. Dit extra stukje luxe en comfort zorgt ervoor dat deze VanDijck fiets de hoogste prijs heeft. De prijs en kwaliteit staan daarentegen wel helemaal in lijn met elkaar. 

VanDijck Phaedra

De VanDijck Phaedra is de meest basic e-bike van VanDijck met de laagste prijs in het assortiment. Het elegante design kenmerkt de fiets. Het is een ideale stadsfiets en dus geschikt voor relatief korte afstanden. De prijs/kwaliteitverhouding is erg goed bij deze e-bike. De Phaedra beschikt over een middenmotor, waardoor de fiets een stabiele wegligging heeft. 

VanDijck Aphrodite

De VanDijck Aphrodite heeft een moderne uitstraling met een mooie blauwe kleur. Comfort, luxe en klasse kenmerken deze e-bike. De Aphrodite heeft een middenmotor en is vooral geschikt voor drukke plekken en ritjes met veel bochten; ideaal voor gebruik in de stad dus! Er is keuze uit drie accucapaciteiten; kies zelf welke het meest bij jouw situatie past.

VanDijck Adonis

De VanDijck Adonis is een mooie elektrische transportfiets. Het model wat wij verkopen is een herenfiets en is geschikt voor vele gelegenheden, zoals ontspannen rondtoeren in de natuur. De Adonis heeft een middenmotor en zeven versnellingen, waardoor je zelf kunt kiezen hoeveel je wilt meetrappen tijdens het fietsen. De voorvork aan de fiets is ideaal om bijvoorbeeld een tas met boodschappen op te vervoeren. 

VanDijck Kalii 2.0

De VanDijck Kalii 2.0 is één van de populaire modellen van VanDijck. De Kalii 2.0 heeft een geïntegreerde accu en een middenmotor. Daarnaast is er sprake van krachtige trapondersteuning en ideale gewichtsverdeling. De vele extra’s aan de fiets, zoals hydraulische remmen en acht versnellingen, zorgen voor enorm veel comfort tijdens het fietsen. Er zijn twee uitvoeringen van de Kalii 2.0 op de markt: de Kalii 2.0 Derailleur en de Kalii 2.0 Belt. Het verschil is dat de Kalii 2.0 Belt een stevige riemaandrijving heeft, wat de fiets nóg een tikje luxer maakt.

VanDijck Kalii 3.0

De VanDijck Kalii 3.0 is de opvolger van de Kalii 2.0. Dit betekent dat deze fiets nog wat verder ontwikkeld is dan de 2.0. De Kalii 3.0 heeft meer accucapaciteit en het frame is nog steviger geworden. Het is een echte allround elektrische fiets met alle functionaliteiten die je van een moderne e-bike mag verwachten. Ook de Kalii 3.0 is leverbaar in de Derailleur en Belt variant. Hier geldt ook dat de Kalii 3.0 Belt wordt gekenmerkt door een stevige riemaandrijving, waardoor deze makkelijk te onderhouden is. 

VanDijck elektrische fiets bestellen?

Spreekt het uitgebreide VanDijck assortiment jou wel aan? Bestel dan eenvoudig jouw VanDijk elektrische fiets bij Voordeelfiets. Onze fietsen worden 100% rijklaar geleverd, zodat je zeker weet dat je een volledig gemonteerde en veilige fiets ontvangt op het moment dat deze bij jou thuis arriveert. We weten hierdoor zeker dat de fiets helemaal in orde is en dat je direct van veel fietsplezier kunt genieten. 

Weet je nog niet zeker welke fiets het beste bij jou past? Onze productpagina’s bevatten uitgebreide productinformatie, waardoor je goed kunt zien of de fiets geschikt is voor jou. Heb je nog steeds vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice of kom langs bij onze winkel.
 

Terug naar boven
© 2024 Voordeelfiets.nl, realisatie door 050mediaContactPrivacybeleid