Gratis verzending en snelle levering
14 dagen bedenktijd
Achteraf of in termijnen betalen met Klarna
Gratis verzending en snelle levering

Filters

Tot
Terug naar boven

Vogue Elektrische Fiets

Vogue elektrische fietsen tegen scherpe prijzen. Gratis verzending en snelle levering. Bestel bij Voordeelfiets.nl!

17 producten

Vogue elektrische fietsen

Voordeelfiets beschikt over een ruim assortiment met elektrische fietsen van het merk Vogue. Elektrisch fietsen wordt steeds populairder onder alle leeftijden. Elektrische fietsen van Vogue zijn hierbij erg gewild, omdat ze bekendstaan om hun super prijs-kwaliteitverhouding. Ben je dus op zoek naar een kwalitatieve elektrische fiets tegen een scherpe prijs? Dan zit je zeker goed met deze fietsen.

Vogue elektrische fietsen voor dames en heren

In principe zijn de meeste elektrische fietsen van Vogue geschikt voor zowel dames als heren. Een aantal modellen zijn echt specifiek bedoeld voor heren, zoals hieronder wordt toegelicht.

Vogue elektrische fiets dames

Vrijwel alle Vogue fietsen zijn geschikt voor dames, omdat het overgrote deel van de Vogue fietsen geen stang bevat. Het assortiment bestaat uit vele modellen, zoals de Elite en Basic fietsen. De meest populaire modellen worden verderop op deze pagina toegelicht.

Vogue elektrische fiets heren

Ondanks dat de meeste elektrische fietsen van Vogue geen stang hebben, is de Vogue Infinity een uitzondering. Dit type fiets bevat wel een stang en kan dus gekenmerkt worden als herenfiets. Deze fiets heeft hierdoor wat extra stevigheid. Desondanks zijn alle andere Vogue fietsen ook geschikt voor heren. 

Verschillende typen Vogue fietsen

Een Vogue e-bike bestaat in vele soorten en maten. Daarnaast heeft Vogue diverse typen fietsen uitgebracht met ieder zijn eigen kenmerken. Hieronder worden de meest populaire modellen kort uitgelicht:

Vogue Elite elektrische fiets

De Vogue Elite is misschien wel de bekendste Vogue e-bike. Jaarlijks verkopen wij honderden van deze fietsen. De Vogue Elite beschikt over een voorwielmotor en is extra scherp geprijsd. Ben je op zoek naar een fiets vanaf slechts €999, dan is dit model iets voor jou. De fietsen zijn o.a. populair onder scholieren, bijvoorbeeld voor de overgang van de basisschool naar middelbare school waardoor kinderen ineens vaak langere afstanden moeten afleggen. De Vogue Elite heeft zelf ook nog een aantal verschillende uitvoeringen, zoals de Vogue Elite 3 en Vogue Elite 7. De Vogue Elite elektrische fiets is leverbaar in verschillende kleuren en wordt 100% rijklaar geleverd.

Vogue Basic elektrische fiets

De Vogue Basic is zoals de naam het al zegt een basis elektrische fiets. Omdat dit een basisvariant is, is deze fiets bijvoorbeeld geschikt voor een persoon die overstapt van een normale naar een elektrische fiets. De Vogue Basic is een comfortabele fiets en is geschikt voor regelmatig gebruik. De Vogue Basic elektrische fiets beschikt over een voorwielmotor en is leverbaar in vier kleuren.

Vogue Premium elektrische fiets

De Vogue Premium is een erg moderne variant van de bekende e-bike. De fiets is geschikt voor dames en heren. De Vogue Premium ziet er stijlvol uit en zorgt voor comfortabele fietstochten. De fiets beschikt over een voorwielmotor en het is bij de Vogue Premium mogelijk om een accu upgrade bij te bestellen. Hiermee kun je de actieradius van de fiets vergroten. De Vogue Premium elektrische fiets is leverbaar in vier stijlvolle kleuren en wordt 100% rijklaar geleverd.

Vogue Comfort elektrische fiets

De Vogue Comfort doet wat de naam al zegt: optimaal comfort bieden tijdens het fietsen. De fietsen hebben een lage instap en beschikken over een voorwielmotor. De Vogue Comfort zorgt voor extra comfort tijdens het fietsen door o.a. de verende voorvork, waardoor je op een normale manier kunt fietsen op bijna onbegaanbare wegen. De Vogue Comfort elektrische fiets is leverbaar in drie kleuren en wordt rijklaar geleverd.

Vogue Infinity elektrische fiets

De Vogue Infinity staat bekend om de enorm goede kwaliteit. De fietsen hebben een lage instap en een sportief model. De fietsen beschikken over een middenmotor, waardoor er sprake is van directe trapondersteuning. Van de Vogue Infinity zijn er ook speciale herenmodellen met stang leverbaar. Deze fietsen bieden nog een extra stukje stevigheid. De Vogue Infinity is leverbaar in drie kleuren en wordt rijklaar geleverd.

Verschillende typen motoren van een elektrische fiets

Een elektrische fiets wordt aangedreven door een motor, maar deze kan zich op verschillende plaatsen op de fiets bevinden. Ieder type motor heeft zijn eigen voordelen. Een Vogue e-bike kan een midden- of voorwielmotor hebben.

Vogue elektrische fiets middenmotor

Een Vogue elektrische fiets met een middenmotor heeft voornamelijk als voordeel dat deze voor extra comfort en balans zorgen. De middenmotor zorgt namelijk voor een betere gewichtsverdeling. Ben je op zoek naar een elektrische fiets met veel stabiliteit? Dan is een fiets met een middenmotor het meest geschikt. In ons assortiment kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Vogue Infinity.

Vogue elektrische fiets voorwielmotor

Een Vogue elektrische fiets met voorwielmotor heeft de motor bij het voorwiel zitten. De motor drijft hierdoor direct het voorwiel aan, waardoor het voelt alsof de fiets vooruit wordt getrokken. Fietsen met een voorwielmotor zijn vaak de meest voordelige elektrische fietsen en hierdoor extra geliefd onder mensen. Voorbeelden van het Vogue assortiment met een voorwielmotor zijn de Vogue Elite en Vogue Comfort.

Vogue elektrische fiets bestellen?

Ben je enthousiast geworden over de Vogue e-bikes? Bestel je fiets dan eenvoudig via onze website. Alle Vogue fietsen worden 100% rijklaar geleverd. Wij controleren én testen jouw fiets voordat we deze naar je opsturen. Dat betekent dat je thuis direct kunt opstappen en wegfietsen. Zo weten we dat de fiets helemaal in orde is en u direct van veel fietsplezier kunt genieten.

Weet je nog niet zeker welke fiets het beste bij jou past? Onze productpagina’s bevatten uitgebreide productinformatie, waardoor je goed kunt zien of de fiets geschikt is voor jou. Heb je nog steeds vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice of kom langs bij onze winkel.

Terug naar boven
© 2024 Voordeelfiets.nl, realisatie door 050mediaContactPrivacybeleid