Jongensfiets 24 inch kopen? Gratis thuisbezorgd!

Kinderen groeien zo snel. Voor u het weet zijn ze aan één van onze jongensfietsen 24 inch toe! Bij Voordeelfiets kunnen we u de scherpste prijs bieden op deze prachtige modellen die zijn gemaakt voor kinderen van 9 of 10 jaar. Om de kwaliteit hoeft u het niet te laten, met de veelgeprezen merken Popal, Volare en Paul Frank in onze webwinkel! Onze collectie bestaat uit stevige en sportieve modellen, die ervoor zorgen dat uw kind voldoende lichaamsbeweging kan krijgen door dagelijks een stuk te fietsen. Bekijk nu onze jongensfietsen 24 inch online!

Jongensfiets 24 inch

Voor de opgroeiende jeugd kunt u bij Voordeelfiets een jongensfiets 24 inch bestellen. Zoals onze maattabel laat zien is de verhouding tussen lichaamslengte en de inchmaat van de banden doorslaggevend voor een goede keuze. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor jongens! Ook de meisjesfiets 24 inch, voor meiden van 9 tot 10 jaar, kunt u voordelig bij ons bestellen. Bovendien vindt u bij ons vele handige accessoires voor de fietsen. U kunt bijvoorbeeld de jongensfiets 24 inch (en de vrouwelijke variant natuurlijk ook) uitrusten met handige fietstassen om bijvoorbeeld schoolboeken mee te vervoeren!

Jongensfietsen 24 inch winkel

Als u een zoon hebt met een leeftijd van 9 of 10 jaar, bent u aan het goede adres bij de jongensfietsen 24 inch winkel van Voordeelfiets! Met de vele verschillende modellen in ons ruime assortiment vindt u altijd een geschikt exemplaar tussen onze vele fietsen. Ook qua kleuren profiteert u van veel keuzemogelijkheden. Zo kunt u een egaal blauwe of grijze kleur kiezen, of een fiets die met verschillende kleuren versierd is. Bekijk het grote aanbod van onze jongensfietsen 24 inch winkel en voltooi uw bestelling online!

100% rijklaar

De fietsen worden standaard 85% of 95% afgemonteerd geleverd. Kies voor gemak en laat uw fiets voor slechts 49,00 euro rijklaar afleveren! De fiets wordt dan op een door u gewenst moment 100% rijklaar geleverd.