Gratis verzending en snelle levering
14 dagen bedenktijd
Achteraf of in termijnen betalen met Klarna
Gratis verzending en snelle levering

Filters

Tot
Terug naar boven

Jongensfiets 24 inch

Voordeelfiets.nl biedt goedkope 24 inch jongensfietsen aan. Eenvoudig online besteld en snel geleverd! Kies uit een gevarieerd aanbod jongensfietsen 24 inch.

13 producten

Jongensfiets 24 inch kopen?

Een jongensfiets 24 inch is bij Voordeelfiets.nl in verschillende modellen beschikbaar, zodat je altijd de beste keuze kunt maken. Naast sportieve 24 inch jongensfietsen bieden wij ook transportfiets 24 inch jongensfietsen aan. Elke jongensfiets 24 inch is geschikt om te gebruiken in het dagelijkse fietsverkeer. Veel 24 inch jongensfietsen worden gekocht om mee naar school te fietsen. Het is dan handig dat er een voorrek of bagagedrager op de jongensfiets 24 inch aanwezig is, waar de schooltas op kan worden vervoerd.

Je kunt samen met je zoon de opties bekijken om zo tot een keuze te komen voor een jongensfiets 24 inch. Kijk vooraf altijd eerst even de maattabel voordat je een fiets aankoopt. De jongensfiets 24 inch is geschikt voor jongens in de leeftijd 9 tot 10 jaar met een lichaamslengte van 130 tot 145 cm of kledingmaat 128 - 140. Bestel daarna gelijk, want dan kan de bestelling snel afgeleverd worden. Een fiets jongens 24 inch kunnen bij ons vanuit voorraad geleverd worden.

> Fietsen online kopen bij Voordeelfiets: Profiteer van hoge kortingen!

Een jongensfiets 24 inch goedkoop

Een fiets uitzoeken voor een tiener kan zeer lastig zijn. Tijdens de tienerjaren verschillen tieners ontzettend qua lengte. Het is dan lastig om een fiets te vinden die geschikt is voor zijn lengte. Over het algemeen worden de 24 inch jongensfietsen aangehouden als de beste inchmaat voor tieners. Deze maat is geschikt voor jongens tussen de 9 en 10 jaar en hebben over het algemeen een lengte tussen de 130 en 145 cm. Als je zoon wat langer is, dan is het verstandig om al te kijken naar de jongensfietsen 26 inch. Is hij nog iet kleiner? Kijk dan naar de jongensfietsen 22 inch.

Naast  het rekening houden met de lengte moet je er ook rekening mee houden dat de fiets vaker gebruikt wordt om naar de middelbare school te fietsen. De fiets moet er ook modern en goed uitzien. Dit is zeer belangrijk bij het aanschaffen van een fiets voor deze leeftijdsgroep. Betrek je zoon daarom bij het aankopen van een 24 inch jongensfiets. Populaire kleuren zijn: Mat zwart, Blauw, Grijs en Rood.

Bij Voordeelfiets vind je onder andere de Popal 24 inch jongensfiets en de Altec 24 inch jongensfiets in vershillende uitvoeringen en kleurcombinaties.

Terug naar boven
© 2023 Voordeelfiets.nl, realisatie door 050mediaContactPrivacybeleid