Gratis verzending en snelle levering
14 dagen bedenktijd
Achteraf of in termijnen betalen met Klarna
Gratis verzending en snelle levering

Filters

Tot
Terug naar boven

Cangoo

3 producten

Cangoo bakfietsen

Cangoo bakfietsen zijn enorm populair onder ouders, omdat ze hiermee eenvoudig hun kinderen mee kunnen nemen op de fiets. Met de Cangoo Easy bakfiets kies je voor comfort, gemak en veiligheid. Drie eigenschappen die waardevol zijn voor iedere ouder.

Cangoo elektrische bakfiets

Bij Voordeelfiets bieden we enkel elektrische bakfietsen van Cangoo aan. Hierbij maak je gebruik van de elektrische trapondersteuning, een ruime bak met regenhuif en extra veilige remmen. De bakfiets heeft een actieradius van 70 tot 90 km, zodat je er een flink stuk mee kunt fietsen. De maximumsnelheid van een Cangoo bakfiets is 25 km per uur en je profiteert van vijf verschillende ondersteuningsniveaus.

Cangoo Easy

Het model bakfiets dat bij Voordeelfiets verkocht wordt is de Cangoo Easy. De fiets is leverbaar in twee kleuren: army green naturel en mat grijs naturel. Deze bakfiets heeft drie wielen, wat zorgt voor extra stabiliteit. Ideaal als je bijvoorbeeld op een route vaak moet stoppen voor een stoplicht. Daarnaast beschikt de bakfiets over een ruime bak met een deurtje. Het instappen wordt zo voor kinderen nog makkelijker gemaakt. De Cangoo Easy is een elektrische bakfiets met achterwielmotor. Zo kom je gemakkelijk vooruit onder welke weersomstandigheden dan ook. 

Een extra voordeel om bij Voordeelfiets te bestellen is het feit dat er een gratis regenhuif geleverd wordt bij je bestelling én een gratis afdekzeil. Op deze manier kun je de bakfiets droog parkeren en de regenhuif zorgt ervoor dat je de kinderen droog kunt vervoeren wanneer het regent. Ideaal in een regenachtig land zoals Nederland. 

Verschillende doeleinden

De bekendste reden om een bakfiets te gebruiken is om kinderen te vervoeren. Een Cangoo kinderbakfiets is hierdoor geschikt voor ouders, maar ook voor bijvoorbeeld een kinderopvang. Daarnaast is een bakfiets ook ideaal wanneer je boodschappen gaat doen en veel tassen moet vervoeren. Ook is de bakfiets ruim genoeg om je hond in mee te nemen.

Cangoo bakfiets kopen bij Voordeelfiets

Wil je een Cangoo elektrische bakfiets kopen? Aarzel dan niet en bestel deze bij Voordeelfiets.nl. Hier profiteer je namelijk van een 100% rijklaar bakfiets. Dit betekent dat je geen onderdelen meer zelf hoeft te monteren wanneer de fiets bij je thuis bezorgd wordt. Daarnaast is de bakfiets getest door onze monteurs. Hierbij wordt gelet op de versnellingen en de remmen, zodat we zeker weten dat de bakfiets helemaal in orde is voordat we deze naar je toesturen. 
 

Terug naar boven
© 2024 Voordeelfiets.nl, realisatie door 050mediaContactPrivacybeleid