Gratis verzending en snelle levering
14 dagen bedenktijd
Achteraf of in termijnen betalen met Klarna
Gratis verzending en snelle levering

Onderhoud

Om de gebruiksduur van je fiets optimaal te benutten is het noodzakelijk om hem goed te onderhouden. Een belangrijk eerste punt om rekening mee te houden: wacht niet met onderhoud tot het noodzakelijk is! Goed onderhoud draagt eraan bij dat onnodige hoge reparatiekosten als gevolg van slecht of geen onderhoud, worden voorkomen.

Garantie alleen geldig bij gedegen onderhoud

Voordeelfiets.nl geeft 2 jaar garantie op iedere fiets. Deze garantie is enkel van kracht als u de fiets op een gedegen manier onderhoudt volgens onze richtlijnen. Slijtage aan onderdelen ten gevolge van het gebruik van de fiets valt nooit onder de garantie. Voor meer informatie over garantie zie onze garantiepagina.

Onder ‘op een gedegen manier te zijn onderhouden’ verstaan wij dat u de fiets als eigenaar in eerste instantie na de eerste 500 kilometer of uiterlijk drie maanden na aankoop en daarna iedere 1000 kilometer of minimaal één keer per jaar een onderhoudsbeurt dient te laten geven door een fietsspecialist en hiervan bewijs kan overleggen wanneer u beroep maakt op de garantie. 

Onderhoud bij Voordeelfiets.nl

Regel het onderhoud van je Elektrische Bakfiets, Elektrische Fiets of Fiets eenvoudig bij Voordeelfiets.nl op de onderhoudsbeurt pagina. Breng je fiets langs of maak gebruik van onze haal- en brengservice.

Onderhoud Elektrische Fietsen, Bakfietsen en Fatbikes

Een elektrische fiets vraagt over het algemeen meer onderhoud dan een fiets zonder elektrische ondersteuning. Dit onderhoud heeft de E-bike ook nodig, want als jij je E-bike niet goed laat onderhouden, loop je de kans dat je geen gebruik meer kunt maken van je recht op garantie. Daarnaast zorgt goede onderhoud ervoor dat de e-bike langer naar wens functioneert en dat je veilig de weg op kunt.

Onderhoudsoverzicht

Downloadlink:  Onderhoudsoverzicht

Via de downloadlink vind u een overzicht met de punten die bij het onderhoud van een gewone fiets, elektrische fiets en elektrische bakfiets worden gedaan.

Vragen en advies

Heb je vragen of advies nodig over het onderhoud van je fiets?

Neem dan contact met ons op!

Dit kan via ons contactformulier, per mail via info@voordeelfiets.nl of telefonisch op 0518 - 419 100

© 2024 Voordeelfiets.nl, realisatie door 050mediaContactPrivacybeleid