Gratis verzending en snelle levering
14 dagen bedenktijd
Achteraf of in termijnen betalen met Klarna
Gratis verzending en snelle levering

Filters

Tot
Terug naar boven

Altec Meisjesfiets

12 producten

Draag een glimlach, fiets een Altec Fiets! Daar draait het bij Altec fietsen om. Altec ontwerpt trendy betrouwbare fietsen voor dagelijks gebruik. Altec Meisjesfietsen zijn er in verschillende maten en designs, waaronder de populaire modellen Altec Urban Meisjesfiets en Altec Dutch Meisjesfiets.

Altec Transportfiets Meisje

De Altec Meisjes Transportfietsen hebben twee dingen met elkaar gemeen; ze hebben een trendy uitstraling en zij voorzien van een handige voordrager. Altec Transportfietsen zijn ontworpen om goederen te vervoeren, erg populair onder schoolgaande kinderen. Neem eenvoudig je sporttas of je schooltas mee op een Altec Meisjes Transportfiets! Op het transportrek van de Altec Meisjesfiets plaats je eenvoudig een fietskrat of bakkersmand, hierin liggen je spullen veilig opgeborgen.

Altec Dutch Meisjesfiets

De Altec Dutch Transportfiets is een populaire transportfiets voor meisjes. Deze transportfiets is uitgevoerd in verschillende trendy kleuren. Daarnaast heeft de Altec Dutch Meisjesfiets alles wat je van een transportfiets verwacht. Door de 3 versnellingen van Shimano Nexus en de combinatie van terugtraprem en handrem voor is de fiets perfect te gebruiken als schoolfiets. Op de Altec Dutch Transportfiets neem je eenvoudig je schooltas mee in een fietskrat of bakkersmand.

Altec Urban Meisjesfiets

De Altec Urban Transportfiets is een populaire transportfiets voor meisjes. Deze transportfiets is uitgevoerd in verschillende trendy kleuren. Daarnaast heeft de Altec Urban Meisjesfiets alles wat je van een transportfiets verwacht. De fiets is voorzien van terugtraprem en handrem voor, ledverlichting op batterijen en een veilig slot. Perfect te gebruiken als schoolfiets! Op de Altec Urban Transportfiets neem je eenvoudig je schooltas mee in een fietskrat of bakkersmand.

Altec Meisjesfiets Inch Maat

De Altec Meisjesfietsen zijn in verschillende inchmaten leverbaar. In het onderstaande overzicht de verschillende maten Altec Meisjesfietsen

Altec Meisjesfiets 26 inch voor de leeftijd van 10 tot 12 jaar, kledingmaat 140 - 164. Het belangrijkste is te kijken naar de lichaamslengte voor het bepalen van de inchmaat. De Altec 26 inch Meisjesfiets is geschikt voor een lichaamslengte van 140 tot 160 cm.

Altec Meisjesfiets 24 inch voor de leeftijd van 9 tot 10 jaar, kledingmaat 128 - 140. Het belangrijkste is te kijken naar de lichaamslengte voor het bepalen van de inchmaat. De Altec 24 inch Meisjesfiets is geschikt voor een lichaamslengte van 130 tot 145 cm.

Altec Meisjesfiets 22 inch voor de leeftijd van 8 tot 9 jaar, kledingmaat 122 - 128. Het belangrijkste is te kijken naar de lichaamslengte voor het bepalen van de inchmaat. De Altec 22 inch Meisjesfiets is geschikt voor een lichaamslengte van 125 tot 135 cm.

Levering Altec Meisjesfiets

De Altec Meisjesifietsen worden standaard 85% afgemonteerd geleverd. Kies voor gemak en laat uw Altec Meisjesfiets voor slechts 49,00 euro rijklaar afleveren! De fiets wordt dan op een door u gewenst moment 100% rijklaar geleverd. 

Terug naar boven
© 2024 Voordeelfiets.nl, realisatie door 050mediaContactPrivacybeleid