Meisjesfiets kopen? Gratis thuisbezorgd bij Voordeelfiets!

Kinderen; zo zitten ze nog aan de fles, zo kunnen ze alweer zelfstandig lopen. De volgende stap is dan uiteraard fietsen! In het uitgebreide aanbod van Voordeelfiets vindt u een ruime keuze aan meisjesfietsen. Deze zijn ingedeeld op leeftijd en de bijbehorende inchmaat van de wielen. Zo wordt aan fietsen voor kinderen van drie of vier jaar een inchmaat gegeven van 12 inch. Bij een fiets voor volwassenen bedraagt deze maat 28 inch. Onze meisjesfietsen zijn verkrijgbaar in vele verschillende heldere kleuren en vrolijke thema’s. Is uw prinsesje toe aan haar eigen fiets? Bestel deze dan bij ons eenvoudig online!

Meisjesfietsen 26 inch

Als uw kleine meid u voorbij dreigt te groeien maar nog net niet groot genoeg is voor een eigen fiets kunt u kiezen uit onze meisjesfietsen 26 inch. Dit is de laatste kinderfietsmaat voor ze aan een volwassen damesfiets kopen toe zijn. Hoewel u met uw dochter nog steeds kunt kiezen uit vele vrolijke kleuren, zijn de modellen van de meisjesfietsen 26 inch een stuk volwassener dan hun kleinere soortgenoten. Gaat uw dochter al naar de middelbare school? Dan kan ze haar boeken meenemen in één van onze handige fietstassen. Deze zijn met verschillende opdrukken verkrijgbaar.

Meisjesfietsen 18 inch

Als uw dochter al (bijna) zelfstandig kan fietsen en in de leeftijd van zes of zeven jaar verkeert is één van onze meisjesfietsen 18 inch een perfect model voor haar. Deze vormt de perfecte overstap van begeleid naar zelfstandig fietsen. Sommige meisjesfietsen 18 inch bevatten nog zijwieltjes, anderen niet meer. Hoewel deze er natuurlijk nog aan te koppelen zijn. Als u uw kind echt blij wilt maken, dan bestelt u voor haar een prachtige meisjesfiets 18 inch van Voordeelfiets!