Gratis verzending en snelle levering
14 dagen bedenktijd
Achteraf of in termijnen betalen met Klarna
Gratis verzending en snelle levering

Filters

Tot
Terug naar boven

Meisjesfietsen 18 inch

Op zoek naar een 18 inch Meisjesfiets? Meisjesfietsen koop je eenvoudig online bij Voordeelfiets.nl. Eenvoudig online besteld en snel geleverd! 

19 producten

Meisjesfiets 18 inch

Nederland is een fietsland. Wij leren onze kinderen het fietsen daarom ook al vroeg aan. Fietsen is immers gezond en is handig voor de kinderen naar school, de sportclub of naar vriendjes en vriendinnetjes. Voordeelfiets heeft voor deze doelgroep ontzettend leuke fietsen. Jongens willen veelal een stoere jongensfiets, terwijl meisjes de echte meisjesfietsen kiezen. .  

Wielmaat meisjesfiets 18 inch?

De wielmaten van de meisjefietsen beginnen bij meisjesfiets 12 inch. De meisjesfiets 18 inch is geschikt voor meiden in de leefttijd 6 tot 7 jaar, met een lichaamslengte van 110 tot 120 cm (kledingmaat 110 - 116). 

Meisjesfietsen en veiligheid

Wanneer een kind op een te grote of te kleine fiets zit zal dit ten koste gaan van de veiligheid van uw kind, maar ook de andere weggebruikers. Daarbij komt ook een stukje onzekerheid kijken. Als een kind onzeker wordt op de fiets zal het eerder ongelukken veroorzaken of sneller vallen, omdat het de balans verliest. Om dit te voorkomen is het belangrijk u aan de wielmaten te houden, zodat uw kind altijd de fiets heeft die bij de lengte van het kind hoort. Voor meer informatie over de juiste maat fiets zie de maattabel van Voordeelfiets.nl.

Groot assortiment meisjesfietsen 18 inch

Voordeelfiets heeft groot assortiment meisjesfietsen 18 inch. Heeft u een dochter die gek is op de kleur roze, dan is deze kleur fiets voorhanden. Eigenlijk kunt u het zo gek niet bedenken of het is aan te schaffen. Bijzonder leuk dus om cadeau te geven voor haar verjaardag. 

Is de meisjesfiets 18 inch niet wat u zoekt? Ga dan terug naar de meisjesfietsen pagina voor de juiste maat!

Terug naar boven
© 2023 Voordeelfiets.nl, realisatie door 050mediaContactPrivacybeleid