Gratis verzending en snelle levering
14 dagen bedenktijd
Achteraf of in termijnen betalen met Klarna
Gratis verzending en snelle levering

Filters

Tot
Terug naar boven

BSP

Nederlanders zijn uniek in het gebruik van de fiets, we doen er ook echt alles mee! Elke dag naar werk en school, kinderen voorop én achterop, mooi kratje er op voor de sporttas, alles doen Nederlanders met de fiets! Elke BSP fiets is hiervoor gemaakt en zijn echte gebruikers fietsen, dat maakt BSP fietsen uniek.

40 producten

Ontdek de fietsen van BSP

Overvolle fietsrekken, stoepranden, kinderzitjes, tegenwind en regen; een BSP fiets is speciaal ontworpen voor deze typisch Nederlandse omstandigheden! Op veel modellen massieve spatbordstangen, altijd dikke spaken en altijd een zithouding gericht op de veel gebruiker.

BSP fiets ontworpen voor jou

De familie fietsen van BSP. Door de bouw uitermate geschikt als familie fiets met 1 of 2 kinderzitjes, maar ook zonder zitjes leuke en fijn fietsende modellen. Het stevige stuurslot en de extra brede standaard zorgen ervoor dat je je handen vrij hebt voor de kinderen. De extra ruimte tussen het zadel en stuur, het brede stuur en de verlengde bagagedrager passen perfect bij deze fietsen.

Dé transporter van Nederland, een testwinnaar welke laat zien waar BSP voor staat: een fraai design, lekker fietsend en op alle vlakken gaan voor kwaliteit. Ga voor de echte! De BSP Metropolis is herkenbaar aan: stalen spatborden met massieve spatbordstangen, sterke harde kettingkast, bulletproof transporterwielen, oversized BigFoot dubbele poot standaard en Steco voordrager.

Terug naar boven
© 2024 Voordeelfiets.nl, realisatie door 050mediaContactPrivacybeleid