Gratis verzending en snelle levering
14 dagen bedenktijd
Achteraf of in termijnen betalen met Klarna
Gratis verzending en snelle levering

Filters

Tot
Terug naar boven

Jongensfiets 12 inch

Voordeelfiets.nl biedt goedkope 12 inch jongensfietsen aan. Eenvoudig online besteld en snel geleverd! Kies uit een gevarieerd aanbod jongensfietsen 12 inch.

5 producten

De meeste mensen zullen zich herinneren hoe spannend het was om voor het eerst te leren fietsen. Met een stoere jongensfiets 12 inch wordt dit voor zowel het kind als de ouders al helemaal een onvergetelijke ervaring! Bij Voordeelfiets kunt u kiezen uit diverse modellen van deze kinderfiets, waarvan het formaat geschikt is voor kinderen van 3 of 4 jaar. De jongensfiets 12 inch is in onze webwinkel verkrijgbaar in diverse kleuren en thema’s.

Jongensfiets 12 inch met zijwieltjes

U kunt uw zoontje gemakkelijk laten wennen aan stevig in het zadel zitten dankzij de jongensfiets 12 inch met zijwieltjes. De zijwieltjes zijn eenvoudig vast of los te koppelen met behulp van standaard gereedschap. Zo bepaalt u zelf of uw kind er klaar voor is om zonder hulp te fietsen of niet! Veiligheid staat bij Voordeelfiets voorop en daarom zijn uit voorzorg standaard de jongensfiets 12 inch met zijwieltjes geleverd. Bovendien heeft elk model een eigen uitstraling.

Jongensfiets 12 inch kopen

Bij Voordeelfiets kunt u tegen een scherpe prijs een jongensfiets 12 inch kopen. Van zilver tot blauw en van groen tot rood, elke denkbare kleur is in ons ruime assortiment aanwezig. Ook voor uw dochter vindt u bij Voordeelfiets een geschikte meisjesfiets 12 inch, die net als de jongensmodellen standaard met zijwieltjes is uitgerust. Voor ze volwassen zijn en fietsen met een bandmaat van 28 inch aankunnen, vindt u in onze webshop modellen voor iedere leeftijdscategorie!

Terug naar boven
© 2024 Voordeelfiets.nl, realisatie door 050mediaContactPrivacybeleid