Gratis verzending en snelle levering
14 dagen bedenktijd
Achteraf of in termijnen betalen met Klarna
Gratis verzending en snelle levering

Filters

Tot
Terug naar boven

Elektrische Fatbikes

Wilt u een Elektrische Fatbike kopen? Een e-fatbike is een elektrische fiets met extra dikke banden. Het woord "fat" in fatbike refereert dan ook aan deze dikke banden.

27 producten

Elektrische fatbikes

Een fatbike wordt getypeerd door de extra dikke banden van de fiets. Het woord “fat” in fatbike refereert dan ook aan deze dikke banden. Deze elektrische variant biedt nog meer ondersteuning en zorgt ervoor dat je sneller vooruit komt zonder harder te hoeven trappen.

Goedkope elektrische fatbike

De fatbike elektrische fietsen van Voordeelfiets hebben prijzen variërend tussen de €1.099 en €2.699. De prijzen zijn afhankelijk van het merk van de fiets en de functionaliteiten die dit biedt. De goedkoopste elektrische fatbikes zijn de Diablo All Road fatbikes. Deze fiets heeft een maximale snelheid van 25 km/u en een actieradius van 50 tot 80 km. De Diablo Fat City Smart Fatbike is iets duurder met een prijs van €1.179. Een stoere vouwfiets met achterwielmotor. De fiets heeft een stabiele wegligging en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

De Himiway King Cobra 7 fietsen zijn het meest prijzig in ons assortiment met een prijs van €2.699. Dit is een echte high-end fatbike met verbeterde binnenring en krachtige 250W versnellingsnaafmotor. De actieradius van deze fiets is maar liefst 90 tot 125 km. 

Voordelen van een elektrische fatbike

Een elektrische fatbike biedt diverse voordelen, zoals:

  • De extra dikke banden zorgen voor extra grip, zodat je op vrijwel alle ondergronden kunt fietsen. 
  • De banden slijten minder snel dan bij reguliere fietsen.
  • Je hebt geen rijbewijs nodig voor een fatbike en toch kom je snel en makkelijk van A naar B.
  • Geschikt voor zowel dames als heren.
  • Het zadel biedt extra comfort. Bij de meeste, luxere fatbikes is deze groter en zachter dan bij reguliere fietsen.
  • De elektrische aandrijving zorgt ervoor dat je sneller en met minder moeite kunt fietsen dan bij een reguliere fatbike.

Elektrische fatbike kopen bij Voordeelfiets

Wil je een elektrische fatbike kopen? Bestel deze dan online bij Voordeelfiets.nl. Ons assortiment bestaat uit verschillende fatbikes in diverse prijsklassen. Daarnaast wordt de fiets 100% rijklaar geleverd. De fatbike wordt eerst volledig getest en gemonteerd, zodat we altijd een fiets met hoge kwaliteit bij jou zullen afleveren. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste elektrische fatbike? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Terug naar boven
© 2024 Voordeelfiets.nl, realisatie door 050mediaContactPrivacybeleid