Gratis verzending en snelle levering
14 dagen bedenktijd
Achteraf of in termijnen betalen met Klarna
Gratis verzending en snelle levering

Filters

Tot
Terug naar boven

BSP Dolce Vita Elektrische Fiets

Een combi van de populaire familie fiets La Dolce Vita met een krachtige Bafang middenmotor is een combinatie welke perfect op elkaar is afgestemd. Deze familie fiets is helemaal gericht op het heerlijk fietsen, zowel met als zonder kinderzitjes!

5 producten

De BSP La Dolce Vita E is niet zomaar een elektrische fiets; het is een mix van stijl, comfort en duurzaamheid, gepresenteerd door Voordeelfiets.nl. Met zijn krachtige Bafang M200 middenmotor, die 250W vermogen en een indrukwekkende 65Nm koppel levert, is deze e-bike gebouwd voor zowel de dagelijkse forens als de weekendavonturier. Deze fiets staat garant voor een soepele, ondersteunde rit waarbij je moeiteloos hellingen en langere afstanden overbrugt.

Accu en Vermogen | La Dolce Vita E

Een van de kernkenmerken van de BSP La Dolce Vita E is de flexibiliteit in energievoorziening. De standaard 10.4Ah-450Wh accu biedt een solide basis voor de meeste fietstochten. Voor degenen die hun horizon willen verbreden, biedt de optie om te upgraden naar een 14Ah-600Wh accu voor slechts €199,- een aanzienlijke verhoging van het bereik. Dit maakt de La Dolce Vita E een uitstekende keuze voor zowel korte dagelijkse ritten als langere expedities.

Gebruik en Bediening | BSP La Dolce Vita E

Elke rit wordt verder verbeterd door het Bafang C11 LCD display, dat naadloos vijf ondersteuningsniveaus biedt. Dit systeem stelt rijders in staat hun ervaring aan te passen, van een lichte assist tot volledige ondersteuning. Het Enviolo traploze schakelsysteem draagt bij aan het comfort door een vloeiende overgang tussen verschillende snelheden mogelijk te maken, zonder de horten en stoten van traditionele versnellingssystemen.

Comfort en Veiligheid | BSP Elektrische Moederfiets

Veiligheid en comfort gaan hand in hand met de BSP La Dolce Vita Elektrische Moederfiets. Uitgerust met hydraulische schijfremmen voor en achter, biedt deze e-bike superieure stopkracht onder alle weersomstandigheden. De LED-verlichting, gevoed door de accu, zorgt voor zichtbaarheid tijdens nachtelijke ritten. Het robuuste aluminium frame en de velgen dragen bij aan de duurzaamheid zonder in te boeten aan esthetiek.

BSP E-Bikes | Functionaliteit en Ontwerp

BSP heeft geen moeite gespaard in het ontwerp van La Dolce Vita E. De verlengde en verstevigde bagagedrager is niet alleen geschikt voor een kinderzitje; het extra brede stuur biedt ook ruimte voor een kinderzitje en windscherm, wat deze fiets ideaal maakt voor ouders. Daarnaast verhoogt de handige voordrager de functionaliteit, terwijl het stuurslot en de dubbele poot standaard zorgen voor stabiliteit en veiligheid wanneer de fiets geparkeerd staat.

Koop de BSP La Dolce Vita E bij Voordeelfiets.nl

De BSP La Dolce Vita E vertegenwoordigt het ultieme in elektrisch fietsen, beschikbaar bij Voordeelfiets.nl. Of u nu zoekt naar een betrouwbare dagelijkse forens, een veilige fiets voor gezinsuitjes, of een veelzijdige metgezel voor lange tochten, deze e-bike voldoet aan al uw verwachtingen. Met zijn geavanceerde technologie, comfortabele rit, en doordachte ontwerp, zet de La Dolce Vita E een nieuwe standaard in de wereld van elektrische fietsen.

Terug naar boven
© 2024 Voordeelfiets.nl, realisatie door 050mediaContactPrivacybeleid