Popal vouwfiets kopen? Gratis thuisbezorgd bij Voordeelfiets!

Popal Elektrische Vouwfiets kopen goedkoop

Popal is een Nederlands fietsenmerk wat nu al enkele jaren serieus meedoet op de internationale fietsenmarkt. Popal produceert hoogwaardige kwaliteitsfietsen met een eigentijds design voor een betaalbare prijs. Op deze Popal pagina vindt u de elektrische vouwfiets collectie van Popal. 

Popal E-Folt 2.0 Elektrische vouwfiets kopen

De Popal E-Folt is een nieuwe generatie vouwfiets. Deze elektrische vouwfiets is voorzien van 20" banden, Shimano Altus 7 versnellingen en V-brakes. Uiteraard kan je hem lekker klein opvouwen zodat hij mee kan in de trein of op vakantie. Met de Panasonic accu (36V 10.2 Ah) drijft een 250W borstelloze motor aan. Op het display is af te lezen hoeveel capaciteit de accu heeft, de ondersteuning van de motor en de snelheid die je rijdt. Ook doe je je koplamp er mee aan. Deze e-vouwfiets is ideaal voor woon-trein-werkverkeer, voor op vakantie of de boot. De E-Folt meet ingeklapt 85x40 cm en is 65 cm hoog.

Popal E-Folt 4.0 Elektrische vouwfiets kopen

De Popal E-Folt is een nieuwe generatie vouwfiets. Deze elektrische vouwfiets is voorzien van 16" banden, Shimano versnellingen en solide remmen. Uiteraard kan je hem lekker klein opvouwen door de twee scharnierpunten. Op de kleine wieltjes rol je hem opgevouwen gemakkelijk door de trein, caravan of boot! Een ideale fiets voor woon-werkverkeer of op vakantie!