Gratis verzending en snelle levering
14 dagen bedenktijd
Achteraf of in termijnen betalen met Klarna
Gratis verzending en snelle levering

Filters

Tot
Terug naar boven

Elektrische Fiets Middenmotor

Een populaire soort motor op een elektrische fiets is de middenmotor. Een elektrische fiets met middenmotor heeft een motor gemonteerd op de trapas en levert veel vermogen. Daarnaast gaat een middenmotor over het algemeen gepaard met een hoge actieradius en wordt dan ook gezien als het beste dat er nu te krijgen is voor e-bikes.

126 producten

Elektrische fiets middenmotor

Een populaire soort motor op een elektrische fiets is de middenmotor. Een elektrische fiets met middenmotor heeft een motor gemonteerd op de trapas en levert veel vermogen. Daarnaast gaat een middenmotor over het algemeen gepaard met een hoge actieradius en wordt dan ook gezien als het beste dat er nu te krijgen is voor e-bikes.

Waarom kiezen voor een e-bike met middenmotor?

Elektrische fietsen zijn natuurlijk geweldig. Vooral als de fiets u een krachtige ondersteuning geeft om de wind of heuvel te trotseren. Zo komt u zonder enige moeite op uw bestemming. Een middenmotor is bijzonder omdat deze over het algemeen meer kracht geeft dan voor- en achterwielmotoren. Een kracht die je eigenlijk niet verwacht van een fiets. Optrekken met een middenmotor gaat heel soepel. Het voelt niet alsof er aan uw fiets wordt getrokken, of dat u opeens een flinke duw in de rug krijgt. Een middenmotor is gemonteerd op de trapas en biedt daarmee een centraal en laag zwaartepunt. Dit betekent dat de elektrische ondersteuning en acceleratie natuurlijk zullen aanvoelen. De combinatie van het vermogen van de motor en de afstand die u ermee kan afleggen maken deze e-bikes tot pareltjes onder de elektrische fietsen!

Fietsen met middenmotor van topmerken

Het assortiment van Voordeelfiets bestaat uit fietsen van diverse merken, zoals Vogue, Altec en Popal. Hieronder lichten we kort toe wat de kenmerken van deze merken zijn:

Vogue elektrische fiets met middenmotor

Ons fietsenaanbod beschikt over ruim dertig elektrische fietsen van Vogue met een middenmotor. Hierbij kun je denken aan de bekende Vogue Infinity en een aantal Vogue Elite modellen. Bij de e-bikes van Vogue is het mogelijk om een accu upgrade bij te bestellen, waarmee de accu langer meegaat. Wil je vaak lange afstanden fietsen? Dan kan dit erg handig zijn! De Vogue e-bikes met middenmotor zijn verkrijgbaar vanaf €1.549 per fiets.

Altec elektrische fiets met middenmotor

Altec is een merk met reguliere fietsen en elektrische fietsen. Als we enkel kijken naar de e-bikes met een middenmotor, dan hebben we een aanbod met diverse modellen van de Altec Nova, Altec Montana en meer. Deze fietsen zijn leverbaar in verschillende frame en inchmaten en de prijzen starten vanaf €1.149.

Popal elektrische fiets met middenmotor

De elektrische fietsen met middenmotor van Popal kunnen in de kleuren Matt Black, Cosmic Sand en Petrol Blue geleverd worden. Bekende modellen van dit type fiets zijn de Popal Maeve en de Popal Prestige-E. Ze zijn verkrijgbaar vanaf €1.749 per fiets en ze worden volledig rijklaar geleverd. Dit betekent dat de fiets volledig gemonteerd is én dat deze is gecontroleerd voordat de fiets verzonden wordt. 
H2: Elektrische fiets met middenmotor met lage instap
De populariteit van fietsen met een lage instap neemt toe. Deze fietsen maken het op- en afstappen nog makkelijker vanwege het lage frame. Daarom is dit type fiets bijvoorbeeld erg geliefd onder ouderen. De fietsen van Altec beschikken over de laagste instap van ons assortiment.

Voor dames en heren

Een gedeelte van ons assortiment bestaat uit elektrische fietsen met middenmotor speciaal voor heren. Deze fietsen worden uiteraard gekenmerkt door de hoge stang aan het frame. Echter, het grootste gedeelte van deze e-bikes is ook geschikt voor dames. Hier zit geen extra stang aan het frame bevestigd. 

E-bike met middenmotor kopen bij Voordeelfiets

Ben je op zoek naar een elektrische fiets met middenmotor tegen een scherpe prijs? Dan ben je bij Voordeelfiets aan het juiste adres. Kies voor een fiets met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Heb je vragen of heb je behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste fiets? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.
 

Terug naar boven
© 2024 Voordeelfiets.nl, realisatie door 050mediaContactPrivacybeleid