Gratis verzending en snelle levering
14 dagen bedenktijd
Achteraf of in termijnen betalen met Klarna
Gratis verzending en snelle levering

Filters

Tot
Terug naar boven

Regel je onderhoudsbeurt eenvoudig bij Voordeelfiets.nl

Om de gebruiksduur van je elektrische bakfiets, elektrische fiets en/of fiets optimaal te benutten is het noodzakelijk om deze goed te onderhouden.

3 producten

Professioneel Onderhoud voor Jouw Fiets, Elektrische Fiets en Elektrische Bakfiets

Houd je fiets in topconditie en verleng de levensduur! Een regelmatige onderhoudsbeurt is essentieel voor het behoud en de garantie van jouw kostbare tweewieler. Of het nu gaat om een stadsfiets, een elektrische fiets of een praktische elektrische bakfiets, ons team van ervaren monteurs staat klaar om jouw fiets tot in de puntjes te verzorgen.

Waarom Onderhoud Belangrijk is:

Optimale Prestaties: Een goed onderhouden fiets presteert beter en biedt een soepelere rijervaring, ongeacht het type.

Veiligheid voorop: Onderhoud verzekert je van veilige ritten door mogelijke problemen vroegtijdig op te sporen en te verhelpen.

Verleng de Levensduur: Regelmatig onderhoud verlengt niet alleen de levensduur van je fiets, maar zorgt er ook voor dat je investering waardevol blijft.

Garantiebehoud: Fabrieksgaranties vereisen vaak regelmatig onderhoud. Laat je fiets bij ons servicen om in aanmerking te komen voor garantiebehoud.

Maak nu een Afspraak

Wacht niet tot er problemen optreden. Investeer in de levensduur van jouw fiets en maak vandaag nog een afspraak voor een professionele onderhoudsbeurt. Ons deskundige team staat voor je klaar om jouw fiets weer in topconditie te brengen!

Ontdek het verschil dat goed onderhoud kan maken!

Voor meer informatie over onderhoud zie onze onderhoudpagina.

Garantie alleen geldig bij gedegen onderhoud

Voordeelfiets.nl geeft 2 jaar garantie op iedere fiets. Deze garantie is enkel van kracht als u de fiets op een gedegen manier onderhoudt volgens onze richtlijnen. Slijtage aan onderdelen ten gevolge van het gebruik van de fiets valt nooit onder de garantie. Voor meer informatie over garantie zie onze garantiepagina.

Onder ‘op een gedegen manier te zijn onderhouden’ verstaan wij dat u de fiets als eigenaar in eerste instantie drie maanden na aankoop en daarna minimaal één keer per jaar een onderhoudsbeurt dient te laten geven door een fietsspecialist en hiervan bewijs kan overleggen wanneer u beroep maakt op de garantie. 

Terug naar boven
© 2024 Voordeelfiets.nl, realisatie door 050mediaContactPrivacybeleid