Gratis verzending en snelle levering
14 dagen bedenktijd
Achteraf of in termijnen betalen met Klarna
Gratis verzending en snelle levering

Filters

Tot
Terug naar boven

Regel je onderhoudsbeurt eenvoudig bij Voordeelfiets.nl

Om de gebruiksduur van je elektrische bakfiets, elektrische fiets en/of fiets optimaal te benutten is het noodzakelijk om deze goed te onderhouden.

3 producten

Een belangrijk eerste punt om rekening mee te houden: wacht niet met onderhoud tot het noodzakelijk is! Goed onderhoud draagt eraan bij dat onnodige hoge reparatiekosten als gevolg van slecht of geen onderhoud, worden voorkomen!

Voor meer informatie over onderhoud zie onze onderhoudpagina.

Garantie alleen geldig bij gedegen onderhoud

Voordeelfiets.nl geeft 2 jaar garantie op iedere fiets. Deze garantie is enkel van kracht als u de fiets op een gedegen manier onderhoudt volgens onze richtlijnen. Slijtage aan onderdelen ten gevolge van het gebruik van de fiets valt nooit onder de garantie. Voor meer informatie over garantie zie onze garantiepagina.

Onder ‘op een gedegen manier te zijn onderhouden’ verstaan wij dat u de fiets als eigenaar in eerste instantie drie maanden na aankoop en daarna minimaal één keer per jaar een onderhoudsbeurt dient te laten geven door een fietsspecialist en hiervan bewijs kan overleggen wanneer u beroep maakt op de garantie. 

Terug naar boven
© 2023 Voordeelfiets.nl, realisatie door 050mediaContactPrivacybeleid