Trampoline

Voordelige Trampoline kopen?

Wat is er niets leuker dan lekker rond te springen op je eigen trampoline? Niets! En dat geldt niet alleen voor kinderen, veel papa's en mama's kunnen het ook niet laten. Gelukkig zijn de trampolines van Voordeelfiets stevig genoeg voor zowel kinderen als volwassen liefhebbers. En dat voor een scherpe prijs.

Trampolines van klein naar groot

In onze webshop vindt uw trampolines van verschillende afmetingen. De twee meest verkochte trampolines zijn die  in de maten 183 centimeter en 244 centimeter. 

Veilig spelen

Veiligheid bij trampolines is zeer belangrijk en daarom zijn al onze trampolines voorzien van een veiligheidsnet, dat om de trampoline heen is gespannen. Wie willen springen kan via een handige met rits afsluitbare opening de trampoline op. Wanneer deze weer gesloten wordt kunnen de kinderen veilig springen, zonder de kans van de trampoline af te vallen. Het stevige net van maar liefst 180 centimeter hoog houdt hen tegen. Ook voor ouders een fijne geruststelling, zeker wanneer de trampoline niet ingebouwd is, maar op poten staat. Ook de brede beschermrand die de veren van de trampoline bedekt zorgt ervoor dat er veilig gesprongen kan worden. Door de rand is het voor kinderen haast onmogelijk om tussen de springveren terecht te komen of zich op een andere manier te bezeren aan een trampolineveer. Onze trampolines zijn bovendien allemaal TUV gekeurd, wat betekent dat deze speeltoestellen voldoen aan de gestelde eisen van betrouwbaarheid en veiligheid.

Ingebouwd of op poten?

De trampolines van Voordeelfiets worden standaard geleverd met stevige poten. U kunt het speeltoestel vrij eenvoudig in elkaar zetten. Wie van de trampoline een vast element in de tuin wil maken kan de poten ook ingraven. Doordat de trampoline dan even hoog is als het plein of de tuin waarop of -in die staat, stappen ook kleinere kinderen er heel makkelijk op. Het vergt wat meer tijd en inzet, maar maakt van de trampoline wel echt een vast onderdeel in de tuin.

Trampoline kopen?

Heeft u tussen ons aanbod trampolines de juiste gevonden? Bestellen gaat snel en gemakkelijk in onze webshop. De levertijd verschilt per product, maar onze garantie is binnen vijf werkdagen in huis. Zo kan er snel gesprongen en gestuiterd worden op de trampoline. 

Montageservice

Veel mensen willen wel een trampoline aanschaffen maar willen geen gedoe. Een zware doos meeslepen vanuit de speelgoedwinkel of bouwmarkt die nauwelijks in de auto past. Bij thuiskomst zijn de kinderen dolenthousiast en kunnen zien niet wachten om te gaan springen maar ja... Het monteren van de trampoline is nog een hele klus! Wilt u geen gedoe? Kies dan voor de montageservice van Voordeelfiets. Voor slechts 49 euro komen wij bij u thuis de trampoline in elkaar zetten en gaan pas weg als de kinderen lekker aan het springen zijn. Het voordeel van de montageservice is dat wij een afspraak met u maken om de trampoline te bezorgen en in elkaar te zetten wanneer het u uitkomt!