Voordelige middelbare school fietsen bij Voordeelfiets!

Middelbare school fiets voordelig

Het moment dat de basischool wordt ingeruild voor een middelbare school is het moment om te gaan investeren in een nieuwe fiets. Fietsroutes worden langer en kinderen zijn toe aan een volwassen 28 inch maat fiets. Volwassen fietsen zijn verkrijgbaar met verschillende framehoogtes; meest gangbaar zijn de framehoogte 50 cm, 53 cm en 57 cm. Wij raden aan om goed over de framemaat na te denken voordat de fiets aangeschaft wordt. Met onze handige maattabel ziet u in één oogopslag welke maat fiets u nodig heeft. Twijfelt u over de maat? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Back to school

Voor je het weet is het augustus en is de zomervakantie alweer bijna voorbij. Dat betekend dat het nieuwe schooljaar al snel weer gaat beginnen. Vaak is de fietstocht naar school niet altijd even kort en prettig maar hier kan al snel verandering in worden gebracht wanneer je in het bezit bent van een goede fiets. Op deze pagina vindt u de meest leuke maar vooral kwalitatief goede schoolfietsen bij elkaar gezocht en gepresenteerd.

De voordelen van Voordeelfiets

De voordelen van Voordeelfiets op een rijtje: veilig en gemakkelijk betalen - Ideal of vooruitbetaling, gratis verzending boven de € 50,00 - levering gegarandeerd binnen vijf dagen en 14 dagen bedenktijd - niet tevreden = geld terug. 

Rijklaar afleveren of rijklaar ophalen?

Als extra service biedt voordeelfiets de mogelijkheid tot 100% rijklaar geleverd. Kies voor gemak en laat uw fiets voor slechts 49,00 euro rijklaar afleveren! De fiets wordt dan op een door u gewenst moment 100% rijklaar geleverd. 

Wilt u de fiets zelf afmonteren? Kijk dan op onze montage pagina. Hier vindt u handige informatie over de montage van de fietsen. Daarnaast vindt u op de montage pagina de digitale handeleidingen van de verschillende fabrikanten en montagevideo's van de verschillende modellen.

Komt u de fiets bij ons afhalen in onze showroom? Dan monteren wij de fiets GRATIS voor u af! U kunt dan zo wegfietsen op uw nieuwe fiets.