Gratis verzending en snelle levering
14 dagen bedenktijd
Achteraf betalen met Billink
Gratis verzending en snelle levering
Tot
Terug naar boven

Meisjesfietsen 22 inch

Bij Voordeelfiets.nl profiteer van je een snelle levertijd, leveren kan al binnen 1 werkdag! In onze ruime assortiment vind je verschillende meisjesfietsen 22 inch. Kies het 22 inch meidenfiets model dat het beste bij de persoonlijke wensen van jouw dochter past. 

Je gekozen filters: Type:  Urban
7 producten

Meisjesfiets 22 inch

Nederland is een fietsland. Wij leren onze kinderen het fietsen daarom ook al vroeg aan. Fietsen is immers gezond en is handig voor de kinderen naar school, de sportclub of naar vriendjes en vriendinnetjes. Voordeelfiets heeft voor deze doelgroep ontzettend leuke fietsen. Jongens willen veelal een stoere jongensfiets, terwijl meisjes de echte meisjesfietsen kiezen. .  

Wielmaat meisjesfiets 22 inch?

De wielmaten van de meisjefietsen beginnen bij meisjesfiets 12 inch. De meisjesfiets 22 inch is geschikt voor meiden in de leefttijd 8 tot 9 jaar, met een lichaamslengte van 125 tot 135 cm (kledingmaat 122 - 128). Meisjesfiets 22 inch wordt soms als een tussenmaat gezien.

Meisjesfietsen en veiligheid

Wanneer een kind op een te grote of te kleine fiets zit zal dit ten koste gaan van de veiligheid van uw kind, maar ook de andere weggebruikers. Daarbij komt ook een stukje onzekerheid kijken. Als een kind onzeker wordt op de fiets zal het eerder ongelukken veroorzaken of sneller vallen, omdat het de balans verliest. Om dit te voorkomen is het belangrijk u aan de wielmaten te houden, zodat uw kind altijd de fiets heeft die bij de lengte van het kind hoort. Voor meer informatie over de juiste maat fiets zie de maattabel van Voordeelfiets.nl.

Groot assortiment meisjesfietsen 22 inch

Voordeelfiets heeft groot assortiment meisjesfietsen 22 inch. Heeft u een dochter die gek is op de kleur roze, dan is deze kleur fiets voorhanden. Ook de oma fietsen zijn verkrijgbaar met 3 versnellingen. Eigenlijk kunt u het zo gek niet bedenken of het is aan te schaffen. Dit geldt ook voor de accessoires. Denk hierbij aan een fietsmand of een fietskrat. Ook hierin zijn er ontzettend veel mogelijkheid en valt de meisjesfiets zo aan te passen dat deze voor uw dochter helemaal als eigen voelt. Bijzonder leuk dus om cadeau te geven voor haar verjaardag. 

Is de meisjesfiets 22 inch niet wat u zoekt? Ga dan terug naar de meisjesfietsen pagina voor de juiste maat!

Terug naar boven
© 2021 Voordeelfiets.nl, realisatie door 050mediaContactPrivacybeleid