Gratis verzending en snelle levering
14 dagen bedenktijd
Achteraf of in termijnen betalen met Klarna
Gratis verzending en snelle levering

Filters

Tot
Terug naar boven

Goedkope Elektrische Fiets

Bent u op zoek naar een goedkope elektrische fiets van topkwaliteit? Dan zit u bij Voordeelfiets.nl goed. Onze elektrische fietsen zijn scherp geprijsd en van top kwaliteit! Wij scoren hoog op een voordelige prijs, goede kwaliteit en uitstekende service!

138 producten

Goedkope elektrische fietsen

Bent u op zoek naar een goedkope elektrische fiets van topkwaliteit? Dan zit u goed bij Voordeelfiets. Onze e-bikes zijn scherp geprijsd en van hoge kwaliteit. Wij staan bekend om onze voordelige prijzen, goede kwaliteit en uitstekende service.

Wat beïnvloedt de prijs van een elektrische fiets?

Elektrische fietsen zijn verkrijgbaar in allerlei prijscategorieën. Meestal staan de fietsen bekend om de hoge prijzen. Natuurlijk is een e-bike prijziger dan een reguliere fiets, maar hier krijg je dan ook meer voor terug zoals extra ondersteuning tijdens het fietsen.

De prijs van een elektrische fiets hangt af van drie factoren: het motortype, de actieradius van de accu en de kwaliteit van de afgemonteerde onderdelen. Hoe luxer en uitgebreider je de fiets wenst, hoe hoger de prijs zal komen te liggen. De goede goedkope elektrische fietsen van Voordeelfiets staan bekend om de fantastische prijs-kwaliteitverhouding. Profiteer bij ons van de scherpste prijzen en laat daarnaast niets liggen op het gebied van kwaliteit.

Goedkope elektrische fiets heren

In het assortiment van Voordeelfiets zijn meerdere elektrische herenfietsen terug te vinden. De goedkoopste elektrische fiets voor heren uit ons aanbod is de Vogue Premium. Deze fiets kost slechts €1.249 en wordt aangedreven door een voorwielmotor. De hoge actieradius van 120 km zorgt ervoor dat je gemakkelijk lange afstanden kunt afleggen. 

Naast de Vogue Premium heeft de VanDijck Adonis ook een erg aantrekkelijke prijs. Vanaf €1.299 fiets je namelijk deze goedkope elektrische transportfiets met een unieke uitstraling. De fiets beschikt over een voorwielmotor en de actieradius reikt tot maximaal 120 km. 

Goedkope elektrische fiets dames

Voordeelfiets beschikt over een ruim aanbod met goedkope elektrische damesfietsen. Kies jij bijvoorbeeld een Altec Comfort vouwfiets vanaf €929, een Popal Sway e-bike vanaf €949 of een Vogue Basic vanaf €999. De goedkoopste elektrische damesfietsen beschikken veelal over een voorwielmotor. De fietsen hebben een top prijs-kwaliteitverhouding en hebben alles wat je van een elektrische fiets mag verwachten.

Ben je op zoek naar nog meer luxe en comfort, zoals een middenmotor en/of een nog beter verend fietszadel? Dan zal de prijs telkens iets oplopen, zoals de Vogue Infinity waarbij je nóg meer comfort en directe ondersteuning ervaart. Deze fiets is verkrijgbaar vanaf €1.549.

Goedkope elektrische fiets kopen bij Voordeelfiets

Wil je een goedkope elektrische fiets kopen? Zoek dan niet verder en bestel jouw nieuwe fiets bij Voordeelfiets. Al onze fietsen worden getest en gemonteerd alvorens deze naar de klant gestuurd worden. Op deze manier ben je verzekerd van een goede en betrouwbare 

Terug naar boven
© 2023 Voordeelfiets.nl, realisatie door 050mediaContactPrivacybeleid