Elektrische step kopen? Kom langs voor een testrit!

Elektrische step kopen

Hoe jong u ook bent en wat voor model uw voorkeur maar heeft, bij Voordeelfiets kunt u voordelig een elektrische step kopen van de hoogste kwaliteit! In ons uitgebreide assortiment elektrische steps vindt u alleen maar gloednieuwe modellen met veel keus. Bovendien kunt u uw elektrische step kopen in welke kleur u maar wilt! Stept u voor recreatie of wilt u zichzelf eenvoudig en snel kunnen verplaatsen? Voor deze redenen en nog veel meer kunt u bij Voordeelfiets een bijpassende elektrische step kopen!

Veeley

Stap met de Veeley in de nieuwe wereld van vervoer en plezier, denk groen en sta open voor verandering!

De design filosofie van Veeley Elektrische Step is baanbrekend en revolutionair. Fraaie proporties, glooiende lijnen, verborgen vering, innovatieve stuuruitsparingen, geïntegreerde verlichting en nog vele andere bijzondere en unieke kenmerken geven de Veeley een onmiskenbare uitstraling.
Veeley is dé elektrische step voor forenzen, wereldburgers met lef en praktische toeristen.

De Veeley wordt geleverd inclusief blauwe kentekenplaat t.w.v. 119,00. Dit kan als u in het bezit bent van een geldig rijbewijs. U kunt de Veeley in dit geval verzekeren middels een aansprakelijkheidsverzekering. Op deze manier bent u volgens de wet verzekerd op de openbare weg.

Skotero en Humley

Onder de geregistreerde merknamen SKOTERO en HUMLEY brengt Orange Ventures een exclusief programma elektrische stepjes en “scooters” op de Europese markt. Daarnaast ontwikkelt Orange Ventures geheel in eigen beheer een paar bijzondere modellen die ook via onze importeurs en dealers aan de eindgebruikers zullen worden verkocht.

Gebouwd voor wereldburgers die durven, met de nadruk op exclusiviteit, snelheid, uithoudingsvermogen onder allerlei omstandigheden, op allerlei plaatsen en met een hoge fun-factor. Geschikt voor recreatie maar ook voor forenzen die durven.

Hugo Bike

De Hugo Bike E-step is ontwikkeld in Tsjechie. Een robuuste E-step gebouwd uit de beste materialen. De Hugo Bike E-step staat voor degelijkheid. Daarnaast valt de Hugo Bike E-step op door zijn bijzondere design en vrolijke kleurcombinaties. Je kunt je eigen E-step samenstellen in de kleuren die jij wilt. Je eigen logo op de Hugo Bike E-step? Ook dat is mogelijk.

De Hugo Bike E-step is bij uitstek geschikt voor commercieel gebruik. De Hugo Bike E-step staat voor Fun! Door het robuuste design is de Hugo Bike E-step goed te gebruiken voor verhuur in steden, recreatiegebieden, offroad routes en nog veel meer.

Vraag nu een testrit aan op de Hugo Bike. Bij het gebruik van Hugo Bike garanderen wij u lach!