BSP Gaev

BSP Gaev 2021

De Gaev gaat echt terug naar het pure fietsen van de jaren zeventig: staal frame, strak design en een fijne zithouding. Maar laat je niet op het verkeerde been zetten door het eenvoudige design en het vriendelijke prijskaartje. De Gaev heeft een prima afmontage met de KMC ketting, de uitstekende Spanninga verlichting en de degelijk meegelakte spatborden en kettingkast. Gewoon een top fiets voor jou!

BSP Gaev Verlichting

Spanninga is een Nederlandse speler op de verlichtingsmarkt. Met BSP werken wij graag samen met deze noorderlingen, gewoon topkwaliteit met een mooi design! Voor de veiligheid is verlichting super belangrijk, wij besparen hier niet op en gaan altijd voor kwaliteit. We zorgen dat je goed zichtbaar bent, ook in het donker.

BSP Geav Drager

Het komt niet meer veel voor tegenwoordig, maar echt handwerk bestaat nog steeds in Nederland. Een mooi voorbeeld is deze voordrager, gelast en gelakt door het familiebedrijf Steco in het mooie Stroe. Steco is al sinds 1928 bezig om fietsen nog comfortabeler te maken. Steco is dan ook nog een echt familiebedrijf en is net als BSP een echt Hollands familiebedrijf.