BSP Fiets Collectie

Ontdek de fietsen van BSP

Overvolle fietsrekken, stoepranden, kinderzitjes, tegenwind en regen; een BSP fiets is speciaal ontworpen voor deze typisch Nederlandse omstandigheden! Op veel modellen massieve spatbordstangen, altijd dikke spaken en altijd een zithouding gericht op de veel gebruiker.

BSP fiets ontworpen voor jou

De familie fietsen van BSP. Door de bouw uitermate geschikt als familie fiets met 1 of 2 kinderzitjes, maar ook zonder zitjes leuke en fijn fietsende modellen. Het stevige stuurslot en de extra brede standaard zorgen ervoor dat je je handen vrij hebt voor de kinderen. De extra ruimte tussen het zadel en stuur, het brede stuur en de verlengde bagagedrager passen perfect bij deze fietsen.

Dé transporter van Nederland, een testwinnaar welke laat zien waar BSP voor staat: een fraai design, lekker fietsend en op alle vlakken gaan voor kwaliteit. Ga voor de echte! De BSP Metropolis is herkenbaar aan: stalen spatborden met massieve spatbordstangen, sterke harde kettingkast, bulletproof transporterwielen, oversized BigFoot dubbele poot standaard en Steco voordrager.