Altec Trend Stadsfiets

Altec Trend Damesfiets | Altec Trend Herenfiets

De Altec Trend damesfiets | Altec Trend herenfiets is een comfortabele stadsfiets. Uitgevoerd met een terugtraprem en een handrem voor, extra stevige achterdrager en veilige led verlichting brengt de Trend je snel en veilig naar je volgende afspraak!

Altec Trend Damesfiets 28 inch | Altec Trend Herenfiets 28 inch

Een degelijke stadsfiets voor een scherpe prijs. De Altec Trend 28 inch Herenfiets | Altec Trend 28 inch Damesfiets is een fiets waarop u graag zult gaan rijden. Met het stalen frame is het een zeer stevige fiets die erg goed op de weg ligt. Ideaal voor dagelijks woon- en werkverkeer door de stedelijke en landelijke omgeving. De fiets is voorzien van een terugtraprem en een V-brake handrem voor. De velgen zijn gemaakt van dubbelwandig aluminium. Dit maakt ze niet alleen lichtgewicht, maar ook roestvrij. De kettingkast is gesloten om te voorkomen dat er kleding tussen de ketting kan komen. De fiets is verder voorzien van LED verlichting op batterijen.

De Altec Trend is verkrijgbaar in verschillende framehoogtes. Altec Trend Damesfiets 28 inch 50 cm, Altec Trend Damesfiets 28 inch 56 cm. Altec Trend Herenfiets 28 inch 52 cm, Altec Trend Herenfiets 28 inch 56 cm, Altec Trend Herenfiets 28 inch 61 cm

Altec Trend Handleiding

PDF Handleiding Altec Trend