Jongensfiets 26 inch kopen? Gratis thuisbezorgd!

De gemiddelde inchmaat van fietsbanden voor volwassen bedraagt 28 inch. Voordat kinderen aan hun puberteit beginnen kunnen ze met de jongensfietsen 26 inch nog wel een aantal jaren uit de voeten. Deze fietsen zijn geschikt voor jongens van 10 tot 12 jaar en verkrijgbaar in vele verschillende modellen via de webwinkel van Voordeelfiets! Er zijn diverse sportieve modellen in onze collectie aanwezig maar ook exemplaren met ruimte voor één van onze handige fietskratten aan de voorkant van de fiets.

Jongensfiets 26 inch

Is uw kind nog net te klein voor een volwassenenfiets? Dan komt de jongensfiets 26 inch van Voordeelfiets goed van pas! De vele snelle modellen uit ons ruime assortiment zorgen ervoor dat uw kind voldoende lichaamsbeweging krijgt. Bovendien kunt u een keuze maken uit jongensfietsen 26 inch van diverse topmerken als  Volare en Popal. De diverse fietsen met bagagedrager kunt u bovendien uitrusten met onze handige fietstassen. Zo hoeven ze niet al die zware schoolboeken op hun rug mee te sjouwen.

Jongensfietsen 26 inch kopen

Via de Voordeelfiets webwinkel kunt u voordelig en eenvoudig jongensfietsen 26 inch kopen. Naast fietsen zelf vindt u in onze webwinkel tevens vele verschillende accessoires om aan een fiets toe te voegen. Heeft u ook voor uw dochter een fiets nodig? Bekijk dan de meisjesfiets 26 inch voor de mogelijkheden. Als uw kinderen variëren in leeftijd kunt u voor alle zekerheid onze maattabel raadplegen. Zo weet u waar u tijdens het jongensfietsen 26 inch kopen op moet letten!

100% Rijklaar

De fietsen worden standaard 85% of 95% afgemonteerd geleverd. Kies voor gemak en laat uw fiets voor slechts 49,00 euro rijklaar afleveren! De fiets wordt dan op een door u gewenst moment 100% rijklaar geleverd.