Meisjesfietsen 26 inch

Voordat uw kind aan een volwassen fiets toe is kan ze in de laatste jaren van haar kindertijd rondrijden op één van onze mooie meisjesfietsen 26 inch! Bij Voordeelfiets heeft u de keuze uit vele verschillende modellen met elk een andere uitstraling. Het een heeft een sportief karakter, een ander heeft juist weer een klassiek of juist modern uiterlijk. Bovendien hebben wij meisjesfietsen 26 inch in de favoriete kleur van uw dochter op voorraad!

Meisjesfietsen 26 inch met versnellingen

Als uw dochter de overbrenging van haar fietsketting zelf wil instellen hebben we een ruime keuze aan meisjesfietsen 26 inch met versnellingen! Veel van onze fietsen hebben versnellingen met drie verschillende standen. Zo wordt een rit tegen de heuvel op of tegen de wind in een stuk eenvoudiger! Onder andere van merken Popal, WheelerzAltec, Spirit en Volare kunt u bij ons voor meisjesfietsen 26 inch met versnellingen terecht.

Goedkope meisjesfietsen 26 inch

Bij Voordeelfiets betaalt u zelfs voor de hoogste kwaliteit nooit teveel. Dat blijkt wel uit de goedkope meisjesfietsen 26 inch die u bij ons kunt bestellen! Ondanks de lage prijzen is aan al onze fietsen de maximale zorg besteed. Zo ook aan de goedkope meisjesfietsen 26 inch! Deze zijn allemaal voorzien van een bagagedrager, waaraan uw dochter haar fietstas kan bevestigen. Sommige modellen zijn zelfs uitgerust met een handig fietsrek aan de voorkant waar een schooltas of fietskrat op geplaatst zou kunnen worden. Ook is een fietsrek los verkrijgbaar in onze webwinkel. Deze schaft u net als de goedkope meisjesfietsen 26 inch voordelig aan bij Voordeelfiets!

100% rijklaar

De fietsen worden standaard 85% of 95% afgemonteerd geleverd. Kies voor gemak en laat uw fiets voor slechts 49,00 euro rijklaar afleveren! De fiets wordt dan op een door u gewenst moment 100% rijklaar geleverd.